Üleskutse: jaga lapse sünnipäeva pidamise nippe ja võida piknikukorv!

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Head lapsevanemad! Kogume üheskoos kokku laste sünnipäevade korraldamiseks häid nippe ja nõuandeid, et vajalikul hetkel oleks, kust inspiratsiooni ammutada.

Tänapäeval peetakse küll laste sünnipäevi palju kas mängutubades või teistes asutustes, kus on ette nähtud mõni peoprogramm, kuid kõigil pole võimalust ruume rentida või meelelahutajat palgata ning tegelikult pole selleks ka alati vajadust. Lapsevanematel on võimalus ise huvitavaid mänge välja mõelda, et pidu oleks meeldejääv ka ilma suuremate kulutusteta.

Jaga teistega oma ideid, milliseid tegevusi lastele pakkuda siseruumides ja pane kirja, milliseid õuemänge sinu lapsed sünnipäevadel kõige rohkem naudivad. Keelatud pole ka selliste tegevuste äramärkimine, mis siiski väikest eelarvet nõuavad, sest alati ei saa toreda tegevuse nimel raha kulutamist vältida.

Lisaks ootame häid tähelepanekuid sünnipäevamenüü, dekoratsioonide ja kõige muu kohta, mis on laste sünnipäevade korraldamise puhul oluline.

Kirjuta oma soovitused kommentaaridesse või aadressile: naine@postimees.ee. Kui saadad koos kirjaga oma kontaktandmed, osaled kokkupandava piknikukorvi loosimises. Vastajatele garanteerime soovi korral anonüümsuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles