Eesti vanemad hellitavad lapsi spaaprotseduuridega

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Massaaživann kookospiimaga, maniküür ja meemassaaž on vaid mõned iluteenused, mida Eesti spaades lastele pakutakse.

«Kehahoolitsustest pakume tüdrukutele hoolitsust «Väike kaunitar» ja poistele «Mehed! Aeg maha!» – mõlemad sisaldavad mähist ja kerget massaaži,» rääkis Estonia spaa hotelliteenuste juht Jaana Kivi. Lastele tehakse spetsiaalset jalamassaaži «Mesimumm Mia» ning Surnumere mudaga mähist. «Väike kaunitar» ja «Mehed! Aeg maha!» on mõeldud kuni 14-aastastele, «Mesimumm Mia» kuni 10-aastastele.

Kivi sõnul on meemassaaž jalgadele kõige populaarsem, kuid ka kehahoolitsus «Väike kaunitar» on suhteliselt nõutud. «Paljud meie terme külastavad pered soovivad mudamähise protseduuri, sest see jätab naha mõnusalt pehmeks ja ühtlasi on see mähises olemine lastele lõbus kogemus,» rääkis Kivi.

Nende spaa kogemuse kohaselt ostavad laste iluteenuseid pigem eestlased. «Mähis termides meeldib väga venelastele ja soomlastele, rääkimata eestlastest,» lisas ta.

Pärnu teine tuntud spaa Tervise Paradiis pakub laste spaapakette alates viiendast eluaastast. Ööbimiseta pakett «Minu esimene spaa» on mõeldud lastele vanuses 5–11 eluaastat ja see sisaldab soolakambris või pärlivannis käiku või massaaži vesivoodil ja jäätisekokteili. Teismelistele mõeldud ööbimiseta paketi ostja saab valida näohoolduse, turjamassaaži, maniküüri või roosiõlivanni vahel.

«Peamiselt kasutavad lastepakette ja tellivad lastele sobilikke hoolitsusi eestlased ja soomlased, samuti venelased,» rääkis Tervise Paradiisi turundusassistent Agne Kiviselg.

Toila spaa tegi tänavu kevadel spetsiaalse lastepaketi. Sealsed kehahooldused kannavad samuti uhkeid ja lastele atraktiivseid nimesid nagu «Šokolaadi pai», «Soolakoobas», «Suplus lõhnapilves».

Toila spaa esindaja Krista Dehterevi sõnul tunnevad vanemad alati huvi, mida sisaldab laste pakett ja millised protseduurid hinda kuuluvad ning mida on võimalik juurde osta. Samuti ollakse huvitatud, milliseid lisategevusi spaa lapsele pakub.

Rakvere Aqva spaas on lastele mõeldud hoolitsused eriti populaarsed kevadistel ja sügisestel koolivaheaegadel. Lisaks spetsiaalsele massaažile ja näohooldusele tehakse seal lastele vesivoodimassaaži. «Laste massaaži soovitame 7–12-aastastele, aga käivad ka pisemad. Küünehoolitsus on soovitatav preilidele vanuses 4–12 eluaastat,» rääkis spaa juht Eeva Salusoo.

Narva-Jõesuu Meresuu spaa väikeste külastajate seas on kõige populaarsemad kookospiimaga vann ja spetsiaalne massaaž.

Laste iluteenuste hinnad

Pärnu Estonia spaa

•    «Väike kaunitar» 15 €

•    «Mehed! Aeg maha!» 15 €

•    «Mesimumm Mia» 10 €

•    Surnumere mudaga mähis 6 €

Narva-Jõesuu Meresuu spaa

•    Laste massaaž 16 €

•    Massaaživann «Suplus meres» 10 €

•    Massaaživann kookos­piimaga 10 €

•    Laste spaa maniküür «Küüned korda» 10 €

•    Laste spaa pediküür «Esimesed sammud» 16 €

Rakvere Aqva spaa

•    Tüdrukute küünehoolitsus 15 €

•    30-minutiline massaaž 20 €

•    Noore spaakülastaja näohoolitsus 22 €

•    20-minutiline vesivoodi­massaaž 10 €

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles