Suudlemine – mida kindlasti vältida ja millele tähelepanu pöörata?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suudlemine on intiimne asi, mida kallimaga jagada ja mille abil oma armastust näidata. Teatud asju tasuks aga kindlasti vältida, kui soovid, et suudlus partnerile muljet avaldaks.

Female First kirjutab sellest, mida tuleks suudeldes kindlasti vältida ja millele rohkem tähelepanu pöörata, et muuta suudlus unustamatuks.

1. Suudlemine vahetult pärast suitsetamist. Kellelegi ei meeldi suudelda inimesega, kelle suu on nagu tuhatoos!

2. Ebameeldivad kehalõhnad. Näe natukene vaeva oma hügieeni kallal, kui soovid partnerile suudlemisega muljet avaldada. Pea meeles, et suudlemise ajal olete te teineteisele väga lähedal, seega tunneb partner hästi, kui sa pole end näiteks kaks päeva pesnud.

3. Ilane tehnika. Suudlemist ei õpita, see tuleb paljudel inimestel loomulikult. Ent suudlemisoskust on võimalik veidike parandada. Ära topi oma keelt tervenisti partneri suhu ja jälgi ka seda, et suudlus poleks liiga ilane.

4. Halb suuhügieen. Kui tead, et sind ootab ees kuum suudlus, pese eelnevalt hambaid või näri nätsu, mis hingeõhu paremaks teeks ja veidike ka hambaid puhastaks.

5. Ohatis. Ära suudle kedagi, kui sul on ohatis. Säästa teisi.

Kuidas aga kindlustada, et suudlus oleks meeldiv ja unustamatu? Siin on mõned nõuanded:

1. Lõhna hästi.

2. Näksa enne suudlust õrnalt oma huuli - see mõjub partnerile kahtlemata erutavalt.

3. Enne suudlust vaata partnerile silma, kuid suudlemise ajaks sule silmad. Paljude jaoks mõjub see hirmutavalt, kui partner suudleb silmad lahti.

4. Hoia partneril käest.

5. Toeta tema pead. Ja sasi sõrmedega tema juukseid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles