Jalgade raseerimine – mida tasuks vältida?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Raseerimine on kõigile naistele tuttav tegevus. Ja mida soojemaks ilmad lähevad, seda rohkem hakatakse reeglina oma jalgadele tähelepanu pöörama ning neid raseerima. Teatud asju tasuks aga raseerides vältida.

Jalgade raseerimine kohe duši alla astudes

Pesema minnes tahad ilmselt järjest hakata vajalikke protseduure tegema, et mitte liiga palju vett raisata. Eksperdid soovitavad aga jalgade raseerimise kõige viimaseks tegevuseks jätta, sest karvakesed muutuvad vee käes pehmemaks ja siis on nende eemaldamine mugavam.

Jalgade raseerimine hommikul esimese asjana

Õhtune raseerimine muudab jalad siledamaks ja siidisemaks kui hommikune. Kuna jalad lähevad magamise ajal veidike paista, siis võivad karvad tõmbuda veidike karvanääpsude sisse, seega tasuks raseerida õhtuti.

Sa raseerid «kuivalt»

Pole tähtis, kui kiire sul on, jalgu ei tohiks kunagi «kuivalt» raseerida. Kasuta niisutavad raseerimiskreemi, et raseerija liiguks sujuvalt mööda jalga, sel viisil väheneb oht ka sisse lõigata. Ka juuksepalsam on ideaalne aseaine raseerimiskreemile. Ent väldi seebi kasutamist, sest dermatoloogide abil ei muuda see jalgu piisavalt libedaks ja võib esineda rohkem sisselõikeid.

Kasutad üheteralist raseerijat

Aeg-ajalt on normaalne kasutada üheteralist raseerijat, näiteks kui oled reisil ja peatud hotellis. Aga igapäevaseks kasutamiseks võiks soetada nelja või viie teraga raseerija. Need tagavad kõige siledama tulemuse ning võimaldavad keerukates kohtades paremini navigeerida.

Kasutad raseerimiseks mehe raseerijat

Paljud naised usuvad, et meeste raseerijad annavad parema tulemuse. Tegelikult soovitatakse kasutada ikkagi naistele loodud raseerijaid ja jätta meeste omad meestele. Oluline on ka see, et sa oma raseerijat kellegi teisega ei jagaks, sest sel viisil võivad bakterid levida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles