Mida mees tunneb, kui naine ei saa temaga olles orgasmi?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Head uudised naistele: mehed soovivad, et te rohkem orgasmi saaks. Hiljuti avaldatud uuringust selgus, et meeste jaoks on see väga erutav, kui naine saab seksi ajal orgasmi. Kõlab üllatavalt? Ilmselt mitte. Uuringus vaadeldi aga sedagi, mida tunnevad mehed siis, kui naine n-ö finišijoont ei ületa.

Uuringu tarbeks palusid teadlased naistel ja meestel osaleda erinevates vestlusringides. Naiste vestlusringides räägiti naiste seksuaalsusest, orgasmidest, masturbeerimisest ja seksleludest. Meeste vestlusringide teemadeks olid meeste seksuaalsus, meeste ja naiste orgasmid, suhtlemine, orgasmi teesklemine, kliitori stimuleerimine ja sekslelud, kirjutab Women's Health Magazine.

Kõige huvitavam avastus meeste vestlusringist oli see, et meeste jaoks on äärmiselt oluline, et naine saaks seksi ajal orgasmi. Kui naisel jääb orgasm saamata, siis tunneb mees, et ta on naist justkui alt vedanud.

Mehed avaldasid nimelt arvamust, et mehe ülesandeks on naisele mõnu pakkuda ja naine orgasmini viia (naiste vestluringis nõustuti selle arvamusega). Siin on mõned meeste arvamused:

«Kui naine... ei saa orgasmi, olen ma alati veidike pettunud, hoolimata sellest, kas ma ise lõpetasin või mitte.»

«Kui sina näed vaeva ja naine ei saa orgasmi, siis tekitab see kahtlemata masendust. Aga kui te mõlemad saate orgasmi, siis see on ikka päris suur saavutus.»

«Ma leian, et on normaalne teatud määral ennast selles süüdistada. Kuigi naise orgasmi saamist võib mõjutada lugematu arv asju, see ei pruugi üldse mehega seotud olla. Siiski on see justkui mehe vastutusala, et naine orgasmi saaks.»

Kuigi naised tunnistasid oma vestlusringis, et nad ei räägi tavaliselt partneriga orgasmi saamisest, ütlesid mehed, et nad tahaksid sellest naistega rohkem rääkida. Mehed tahavad, et naised neile ütleks, mis neid erutab, sest siis saab mees aidata naisel orgasmi saada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles