ERKI Moeshow 2014 toimub Kalevi spordihallis!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI Moeshow
ERKI Moeshow Foto: ERKI Press

Eesti Kunstiakadeemia suurim ja pikaajaliseima traditsiooniga demonstratsioonüritus, ERKI Moeshow, on kujunenud siinsel kultuurimaastikul üheks oodatuimaks moesündmuseks. See fantaasiaküllane etendus, mis näitab hetke põnevamaid noori loomeinimesi, ei ole enam silmapiiri taga. Langegu saladuseloor ning paljastugu koordinaadid, kuhu tuleb iga kunsti-, kultuuri- ja moehuviline 24. mail.

ERKI Moeshow toimub täiesti Tallinnakesklinnas - Kalevi spordihallis.

ERKI Moeshow peakorraldaja Piret Mägi sõnul on Kalev just see õige koht, et ERKI Moeshow jälle üllataks, lisades: «Miks Kalevi Spordihall? Kes pakub, et tänapäeval võiks moedemonstratsioon toimuda spordihallis? Aga ERKI polegi tavaline ja ootuspärane. Pealegi - magus uudis - selles hoones saame kohe ka afterparty teha. Jah just - sealsamas Kalevi spordihallis. Kaks ühes.»

ERKI Moeshowle ostad Sa pileti kodulehelt alates 1. maist.

Piletipakk, mis täidetud igasuguse hea ja paremaga, jõuab sinuni Sinu poolt valitud SmartPosti automaati. Pileti aasta suurimale moesündmusele soetad vahemikus 1.-22. mai.

ERKI Moeshow jälgib Sind ja Sina jälgid ERKI tegemisi ning uudiseid facebookis ERKIMoeshow, instagramis ja kodulehel www.erki.artun.ee.

JA SA TULED ERKI MOESHOWLE!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles