Ilus elu: Kas eesti mehed võiks rohkem deodoranti kasutada?

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Naised räägivad oma kehast, juustest ja nahast igapäevaselt. Kuidas on aga lood meestega – kas meenub, millal neil teemadel viimati oma kaasa, venna, isa või hea sõbraga rääkisid? Millist nõu on mehed Sinu käest kehahoolduse teemal küsinud?

Nagu hiljuti hooldussarja Dove`i küsitlusest selgus, on mehed kehahooldustoodete maailma pigem avastamas ning sageli võib näiteks nende näohooldus piirduda vaid värskendava hommikuse kraaniveega.

Milliseid keha-, näo- või juuksehooldustooteid julgustaksid mehi rohkem kasutama?

Tiina: Minu kaasa teatas mulle viimati, et tema juuksur soovitas tal juustele niisutavat maski teha või niisutavat palsamit kasutada.

Sigrid: Minu mees ei küsi midagi, aga vahest, kui nahk kätel kuiv, siis kreemi soovib ja pojale õpetasin ka, kuidas näonaha eest hoolitseda.

Helena: Mulle meeldib, kui mu mees kasutab nahahooldustooteid, eriti kui mina neid teda kasutama julgustan - vanasti pesid naised mehe pesu, nüüd kreemitavad nägu. Mina arvan, et meestele tuleks tutvustada rohkem koorivaid vahendeid. Lisaks muidugi habemeajamisjärgne palsam, deodorant ja muu elementaarne.

Birgit: Julgustaksin kasutama erinevaid kreeme nii näole, kui kätele. Millegipärast nad neid väga ei armasta.

Kas vähem on rohkem või rohkem on vähem?

Uurime seekord, kuidas suhtute meeste deodorandi kasutamise harjumustesse:

A. Igati piisav

B. Mehed ei peaks nii palju deodoranti kasutama

C. Mehed ei peaks üldse deodoranti kasutama

D. Mehed võiksid rohkem deodoranti kasutada

Kirjuta vastus koos omapoolse kommentaariga meie kommentaariumisse ja saada see ka copy paste`ga toimetus@elu24.ee  Märksõnaks DOVE

Parimate vastuste vahel loosime välja Dove`i meeste kosmeetikakomplekti!

 Dove Fresh Awake higistamisvastased tooted tagavad 48-tunnise kaitse ja kauakestva värskuse. Unikaalsust lisab fakt, et tooted sisaldavad nahka niisutavat ja taastavat kreemi.

Vaata lisaks SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles