Kuidas saab naine aidata mehel voodis kauem vastu pidada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised teavad, et vaagnapõhjalihaste treenimiseks mõeldud harjutused võivad seksi paremaks muuta. Kasu saavad sellest nii naised kui mehed, sest vaagnapõhjalihaste harjutused võivad abiks olla enneaegse seemnepurske ennetamisel.

Sellisele avastusele jõudsid Euroopa uroloogide liidu teadlased. Nad viisid nimelt hiljuti läbi uuringu, milles osalesid 19-46-aastased mehed, kel esines probleeme enneaegse seemnepurskega, kirjutab Women's Health Magazine.

Teadlased tegid kindlaks, et lihtsad vaagnapõhjalihaste harjutused aitasid peaaegu kõigil meestel oma probleemi lahendada.

Harjutuste tegemine on väga kerge. Uuringut juhtinud teadlane Antonia Pastore selgitas, et tuleb kokku tõmmata ja lõdvestada perineaalseid lihaseid ehk neid, mis asuvad sabakondi ja genitaalide vahel.

Kuigi uuringus osalenud mehed olid pikemat aega kannatanud selle ebameeldiva probleemi küüsis, väitis Pastore, et nende harjutuste tegemine pakub leevendust ka neil juhtudel, kus enneaegne seemnepurse on ajutine või uudne nähtus. Lisaks võib see parandada mehe enesekindlust, sest ta saab täiesti omal käel enda seksuaalelu paremaks muuta.

Seega, naised, kui teie meestel esineb probleeme enneaegse seemnepurskega, siis võite soovitada neil proovida Kegeli harjutusi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles