Galerii: Moemaailma kroonijuveeli VICTORIA’S SECRET pesushow esmaesitlus Eestis

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu restoranis Atlantis toimus nädalavahetusel eksklusiivne eriüritus Exclusive Delights, kus esitleti moemaailma kroonijuveeli Victoria`s Secret pesu ja bikiine.

Üritusel andsid kevadise avalöögil oma kontserdiga Tanel Padar ja Tarvo Valm ning toimus ka meelierutav moemaailma kroonjuveeli Victoria`s Secret pesu- ja bikiinishow esmaesitlus Eestis.

Maitseelamuste eest hoolitses restoran Atlantise peakokk Henari Nõu meeskonnaga, kes pani kokku kolmekäigulise gurmee õhtusöögi, mida serveeriti loomulikult ka kevadiselt värske joogivalikuga.

«Põhjus, miks me aasta tagasi selle üritusega alustasime oli see, et Tartus ühtegi taolist üritust ei olnud, aga nõudlus oli ilmselgelt olemas. Tõsi, pilet on küll kallivõitu, aga selle eest saavad inimesed osa iga pisidetailini läbi mõeldud õhtust, mille jooksul esinevad Eesti parimad artistid, toimuvad eksklusiivsed moešõud, külalisi kostitatakse kingituste ja esmaklassilise toiduelamusega. Meie eesmärk on luua meeldejääv üritus, millele inimesed tahaksid ikka ja jälle tagasi tulla,» kirjeldasid üritust Atlantise turundusjuht Mariel Ustav ja tegevjuht Sandra Koger.

Vaata eksklusiivset pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles