Üheksa põhjust, miks armastada oma väikseid rindu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cameron Diaz kandmas Elie Saabi kleiti.
Cameron Diaz kandmas Elie Saabi kleiti. Foto: Topphotos/UNIMEDIA/SIPA/Topphotos/UNIMEDIA/SIPA

Teismelisena proovisid ilmselt kõike, et oma rindu näiliselt suuremaks muuta - kandsid push-up-rinnahoidjat või toppisid rinnahoidjasse näiteks salvrätte. Üles kasvades on just rinnapartii see, mis teeb tüdrukust naise ja teismelisena võivad väiksed rinnad palju pahameelt tekitada.

Võib-olla igatsed veel praegugi suuremat rinnapartiid, kuid enamasti oled oma rindadega sõbraks saanud ning aktsepteerid neid sellisena nagu nad on. Ometi võiksid teada, et ülekaalulisus, rinnaoperatsioonide ja ka beebipillide tõttu on naistel praegu suuremad rinnad kui näiteks 15 aastat tagasi. Keskmine rinnakorvi suurus oli eelnevalt 34B, kuid praegu on selleks 36C, kirjutab YourTango.

Aga väikeste rindade üle ei tasu sugugi õnnetu olla. Mõnel juhul võib väikeste rindadega hoopis lihtsam olla kui suurtega. Ikka ei usu? Siin on mõned näited.

Suurem seksuaalne nauding

Hoolimata sellest, et pornofilmidest on jäänud mulje, justkui naisel peaksid alati olema suured rinnad, võivad väiksed rinnad hoopis suurema naudingu tagada voodis. Viini ülikooli teadlased tegid kindlaks, et suured rinnad on 24 protsenti vähem tundlikud kui väiksed rinnad. Kuna väiksemates rindades on vähem rasvkudet, on neid kergem eelmängu ajal stimuleerida. 

Nooruslikum välimus

Lamedam ja trimmim rind võib jätta mulje, et oled oma tegelikust vanusest noorem. Kuna suuremad rinnad vajuvad aja jooksul rippu, näitab see, et naine jääb vanemaks. Väiksemate rindadega pole selline muutus aga nähtav, seega võib naine end vabalt viis aastat nooremaks valetada ja mees võib seda isegi uskuda.

Rippuvad rinnad

Väikeste rindade puhul pole see probleemiks. Teadlased pole endiselt kindlad, kas rinnahoidja kandmine aitab rindade rippumist ennetada või hoopis põhjustab seda. Nimelt ühe Prantsusmaal läbi viidud uuringu järgi soodustab rinnahoidja kandmine rindade rippumist. Uuring näitas, et rinnahoidja ennetab lihaskudede kasvu ja see võib kiirendada rippuvate rindade teket. Kuna väiksemate rindadega naised ei peagi alati rinnahoidjat kandma, siis see uudis neid ei puuduta.

Majanduslikult kindlustatud mehed armastavad teid

Ühest uuringust selgus, et majanduslikult kindlustatud mehed eelistavad väiksemate rindadega naisi. Teadlased ei osanud täpselt selgitada, miks see nii võib olla.

Täis kõhuga mehed armastavad teid

Eelmise uuringu jätkuks otsustas sama grupp teadlasi uurida seda, kuidas mõjutab meeste eelistusi see, kas neil on kõht täis või tühi. Selgus, et tühja kõhuga mehed eelistasid suuremate rindadega naisi ja täis kõhuga meeste jaoks olid atraktiivsemad väiksemate rindadega naised.

Seksistlikud mehed ei armasta teid

Mehed, kes armastavad vaid suuri rindasid, on pealiskaudsed, kuid teadlased on kindlaks teinud, et need mehed on ühtlasi ka seksistlikud. Westminsteri ülikooli teadlased selgitasif välja, et suuremaid rindu eelistavad mehed näevad naisi, kui nõrgemaid olevusi.

Parem kehahoiak ja tervisemured

Tänu väiksematele rindadele ei koge sa seljavalusid, mis piinavad paljusid suuremate rindadega naisi ja su kehahoiak on ka parem. Suured rinnad võivad põhjustada ka pingeid kaelas ja peavalu.

Hea seltskond

Kate Moss, Cameron Diaz, Mila Kunis, Olivia Wilde, Gwyneth Paltrow... see nimekiri on pikk. Ja sina kuulud ka sellesse - kuumad naised, kel on väiksed rinnad.

Rinnavähk

Väiksemate rindadega naistel on madalam risk haigestuda rinnavähki. Teisest küljest on väiksema rinna puhul kergem rinnavähile jälile saada, sest kahtlaseid tükikesi on kergem tuvastada.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles