Kuidas aru saada, et mees armastab sind?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhte alguses võib olla raske kindlaks teha, kas mees armastab sind või mitte. Uus suhe võib tekitada palju segadust ja ärevust, kuid samas on see alati ka väga põnev aeg. Kuidas aru saada, kas mees armastab sind või mitte?

Naisteportaal Allwomenstalk pani kirja olulised märgid, mis näitavad, et mehel on sinu vastu tõsised tunded.

Silmside. Kui mees pole millestki huvitatud, siis vaatab ta reeglina kõrvale. Kui vaadata meest piisavalt kaua, siis võib täpselt märgata hetke, mil mees kaotab huvi - tema pilk eksleb mujale. Kui sinu mees vaatab sulle pidevalt silma ja otsib silmsidet, siis see on üks esimesi märke, et ta armastab sind.

Ta näitab oma huvi välja. Kui kallim tunneb üha rohkem huvi selle vastu, kes sa oled ja millega tegeled, siis on ta kindlasti sinust huvitatud. Kui naine meeldib mehele, siis tahab mees teada, mis naisele meeldib, millised on tema suurimad saladused ja unistused ning mis teda inspireerib.

Kallistamine. Kui mees sind pidevalt kallistab, siis on kahtlemata tegemist armastusega.

Õrnad puudutused. Üks asi on see, kui mees sind kallistab, teine asi on aga see, kui ta sind pidevalt «kogemata» puudutab. Väikesed puudutused omavad suurt tähendust ja just nii näitab mees oma tundeid välja.

Ta tutvustab sind oma sõpradele. Armunud mees ei karda oma kallimat sõpradele tutvustada. Ta teab, et isegi, kui naine sõpradele esmapilgul ei meeldi, muutub nende arvamus, kui nad näevad, et naine teeb nende hea sõbra õnnelikuks. Kui mees sind oma sõpradele tutvustab, siis pole kahtlustki, et ta armastab sind.

Ta tahab, et sa kohtuksid tema perega. Pärast sõpru tuleb kohtumine perega. Võta teadmiseks, et mees ei tutvusta mitte igat naist vanematele, seega on tegemist olulise sammuga, kui mees su oma vanemate juurde viib.

Ta ajab sind naerma. Suhtes olemine ei tähenda seda, et kõik peaks olema igav ja üksluine. Te peaksite mõlemad olema võimelised lõõgastuma ja lõbutsema. Kui mees suudab sind naerma ajada ja tekitab sinus erilise tunde, siis võib tema olla ka see, kes sinu kõrval altari ees seisab.

Ta on veidike armukade. On täiesti normaalne, et mees tunneb mõnes olukorras armukadedust, peaasi, et see liiga intensiivseks ei muutuks. Tavaliselt kui mees on armukade, siis see tähendab, et tal on sinu vastu tunded.

Ta räägib tulevikust. Kui ta räägib sulle oma tulevikuplaane ja uurib, millised on sinu plaanid ning kas neid oleks võimalik tema omadega liita, siis ilmselt mõtleb ta juba teie ühisele tulevikule.

Ta on nõus kompromisse leidma. Üks ilmselgemaid märke armastusest on see, kui mees on valmis kompromisse looma, kuigi ta sügaval sisimas ei tahaks seda teha. Kui ta on valmis sulle poolele teele vastu tulema, siis ei jäta sina teda kindlasti ükskõikseks.

Ta kaitseb sind. Kui mees tahab hoolitseda sinu heaolu eest, siis näitab see, et tal on sinu vastu suured tunded. Kui oled sõbrannadega väljas käinud ja ta helistab sulle, et kontrollida, kas oled turvaliselt koju jõudnud, siis see tähendab, et ta armastab sind, kuigi ta ise ei pruugi veel olla valmis seda tunnistama.

Ta ei suuda sinu peale vihane olla. Kui mees pole võimeline sinu peale pikalt vihane olema, siis on tegemist armastusega. Inimesed, kes üksteist armastavad, pole võimelised kallima peale pikka viha pidama ilma seda peagi kahetsemata.

Ta hindab su arvamust. Kui märkad, et sinu arvamus on mehe jaoks oluline, siis see näitab, et ka sina oled tema jaoks oluline. Kuigi see ei pruugi tunduda suure asjana, võib see nii mõndagi paljastada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles