Mida paljastavad jalanõud mehe kohta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Öeldakse, et raamatut ei tasu hinnata selle kaane järgi. Tuleb aga välja, et meest on võimalik hinnata tema jalanõude järgi.

Väidetavalt võib mehe jalanõude valik paljastada nii mõndagi tema iseloomu ja eelistuste kohta. Vaadates meest altpoolt ülespoole on võimalik temast päris täpne esmamulje saada. Mehe rõiva- ja jalanõudevalik võivad paljastada, millised on tema hoiakud elu ja armastuse suhtes, kirjutab femalefirst.co.uk.

Järgmine kord, kui lähed uue mehega kohtingule või kui su kallim soetab omale uued jalanõud, siis võid nii mõndagi tema eelistustest välja lugeda.

Purjekingad

See mees armastab poodides käia ja näeb vaeva, et hea välja näha. Teda võib kohata aksessuaaride osakonnas, kus ta valib omale uut sülearvutikotti või päikseprille. Tõenäoliselt on ta purjekingade juurde sobitanud tellimustööna valmistatud triiksärgi ja kampsuni, talle meeldib olla laheda välimusega ja tunda end mugavalt.

Plätud

Tema puhul võib olla mehega, kes on puhkusel, kes armastab randa või on ta lihtsalt rõõmus hipi. Plätude kandmine näitab, et tegemist on mehega, kes armastab lõõgastumist. Mugavus peaks rõivaste valimisel kõige tähtsam olema, seega ära üllatu, kui ta kannab T-särki ja laiu teksaseid. Sinu arvates võib tal stiil puududa, kuid tema jaoks on kõige olulisem praktilisus.

Tennised

Olgu mehel jalas Vansi või Converse tennised, ilmselt on tema näol tegemist kutiga, kes oma südames on veel nooruke ega võta elu liiga tõsiselt. Kuigi tennisekandjat on raske kirjeldada, sest peaaegu kõigil meestel on olemas vähemalt üks paar mugavamaid tosse või tenniseid, paljastavad tennised mehe kohta paljugi, kui ta kannab neid näiteks tööl. See näitab, et tegemist on sõbraliku tüübiga.

Viisakad kingad

Kingade kandmine näitab, et tegemist on elegantse mehega. Ta kannab kingi enesekindlalt ja tõenäoliselt on tal seljas kena ülikond. Tema puhul võib tegemist olla mehega, kes teenib hästi, on intelligentne ja hindab elus kalleid asju. Tema välimus võib range mulje jätta, ent südames võib ta olla õrnake.

Trendikad kingad

See mees armastab moodsaid jalanõusid ja kannab need ka välja. Tal võivad jalas olla kitsad teksased, värvilised sokid ja mõni vintage triiksärk. Tal on oma stiil ja jalanõud on tema riietuse juures väga olulised. Sulle võib ta meeldida või mitte, kuid vaieldamatult on hipsteri stiili armastav mees lahe vaatepilt.

Madala säärega saapad

Saapaid kandev mees on meeldiv ja enesekindel. Ta oskab naisi lõbustada ja samas on ta ka ideaalne mees, keda oma vanematele tutvustada. Ta võib kanda mugavat kampsunit, tema kombed võivad olla vastupandamatult klassikalised ja temast õhkub võimu, mis seguneb moodsa rock'n'rolliga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles