Kolm nõuannet, kuidas end vastassoo jaoks vastupandamatuks muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uuringud on näidanud, et inimesed peavad teiste juures erinevaid asju vastupandamatuks. Pole olemas üht universaalset asja, mis kõigile meeldiks. Ometi on olemas üks omadus, mis kedagi külmaks ei jäta.

Seda omadust võib nimetada «universaalseks veetluseks». Pole oluline, kes sa oled või milline on su iseloom, kui sul esineb see üks ainulaadne omadus, siis on see sama hea kui üleloomulike võimete omamine. Selleks imeliseks omaduseks on enesekindlus. Kui sa tead, kes sa oled ja mida sa väärt oled, siis see mõjub inimestele samamoodi kui kassile palderjan. See on vastupandamatu, kirjutab YourTango.

Siin on kolm nõuannet, kuidas enesekindlust tõsta ja seeläbi end vastupandamatuks muuta.

Ära aseta kedagi pjedestaalile ja loobu mõttest, et peaksid pidevalt paremat otsima

Kui näed kedagi, kes on sinu arvates seksikas, siis võid seda inimest pidada «oma inimeseks» ehk kellekski, kes vastab sinu ideaalile. Särisev teievaheline keemia viitab sellele, et tegemist võib olla selle Ühe ja Õigega. Ent paljud inimesed justkui lämbuvad, kui peavad minema rääkima kellegagi, kes on nende arvates seksikas. Nad hakkavad kartma.

Kuidas sellest üle olla? Sul on kaks varianti: sa kas tõstad selle inimese pjedestaalilt maha või ronid tema kõrvale ja võtad teda kui võrdset. Ürita omaks võtta mõtteviis, et keegi pole sinust parem. Pole olemas sellist asja, et käid kohtamas inimesega, kes ei kuulu sinu «liigasse» või «klassi». Ürita ka kõige seksikamat inimest võtta endaga võrdsena.

Tuleta endale meelde, kuidas armastus toimib

Sinu elu armastus ei otsi vigasid, ta armastab sind. Me unustame sageli ära, et armastus ei vaata asju kriitilise pilguga. Üks ilus ütlus armastuse kohta on järgmine: «Meid imetletakse meie tugevuste pärast, kuid armastatakse meie nõrkuste pärast.»

Kõnni ringi teadmisega, et ka sind on võimalik armastada. Ka sinu vigu on võimalik armastada. Vabane mõtetest, mis kinnitavad sulle, et keegi ei saa sind su vigade tõttu armastada. See on väärarusaam, mis tuleneb hirmust.

Lõpeta endas kahtlemine

Ära muretse iga vestluse pärast. Ära istu telefoni kõrval oodates kõnet või sõnumit. Tea, et kui sa kellelegi meeldid, siis meeldid sa talle sinu enda pärast ja see on ilmselge. Kui sa ei meeldi teisele inimesele sellisena nagu sa oled, siis pole ta sinu jaoks õige inimene. Õige inimesega koos olles ei pea sa kõndima munakoortel kartes, et võid mõne vale liigutuse teha. Samuti ei pea sa mõistatama, mida ta sinu vastu tunneb. Ära lepi vähemaga, kui sa väärt oled.

Selleks, et oma «universaalse veetluse» omadust sisse lülitada, on mitmeid mooduseid. Vastupandamatuks muutumine võtab aega, eriti siis, kui oled mures või veendunud, et keegi ei taha sind. Ent see on vaeva väärt. Sa oled väärtuslik ja armastusväärne inimene, kes on õigele inimesele tõeliseks saagiks. Mida rohkem sa sellest teadlik oled, seda kiiremini jõuab armastus sinuni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles