Ilu-lounge: kaks imelihtsat kevadsoengut

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soeng: Margit Merirand
Meik: Loore Härmat 
Foto: Jelena Rudi 
Modell: Kairi Sester
Soeng: Margit Merirand Meik: Loore Härmat Foto: Jelena Rudi Modell: Kairi Sester Foto: Jelena Rudi

Kevad üllatab meid juuksetrendidega, mis on läinud ajapikku lihtsamaks ja kasutajasõbralikumaks. Enam ei ole moes üliviimistletud ja rohkelt lakitatud soengukiivrid, mis jätsid väga kunstliku mulje. Lihtsalt viimistletud soengud jäävad ka palju nooruslikumad.

Seekord näitab ja kommenteerib juuksur Margit Merirand, kuidas teha trendikaid soenguid pikkadesse juustesse.

1. Seitel küljel ja juuksed ühele poole soengusse sätitud

Juukseid võiks natuke tupeerida, et oleks lihtsam sättida. Seejärel kammida ühelt poolt vastu pead siledaks ja kinnitada klambritega tagant kuklalt. Lahtisele poolele võib keerata kerge loki

2. Hobusesaba väikese kiiksuga

Selle kevad/suve hittsoeng on hobusesaba, kõikvõimalikes erinevates variatsioonides. Tegin tavalise patsi, tupeerisin ning panin patsi külge kaks väikest läbipaistvat juuksekummi. Tõmbasin patsi kohevaks ja alumise osa kinnitasin klambriga vastu pead, et pats oleks konkreetselt paigal.

***

Kuna tegemist on trendisoengutega, siis tegin modellile ka järjekordse trendimeigi, milleks on päevane suitsusilmameik. See erineb õhtusest suitsusilmameigist eelkõige selle poolest, et on nõrgem ja rohkem hajutatud ning ülalaul ei ole kasutatud lainerijoont.

Toonideks valisin hallikas-pruunika lauvärvi, mis sobib eriti hästi rohelistele silmadele. Loomulikult võib kasutada kõiki pruuni varjundeid - need jäävad päevasel ajal kõige vaoshoitumad. Meigipõhja tegin BB-kreemiga, mis on kõige parem variant, kui soovida üliõhukest loomulikku põhja.

Soeng: Margit Merirand

Meik: Loore Härmat

Foto: Jelena Rudi

Modell: Kairi Sester

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles