Seitse märki, et mees soovib sinuga tõsist suhet

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Värske tutvuse ja pühendunud kooselu vahele jääb ebamäärane periood, mil pole hästi aru saada, kui suured partneri tunded on. Kas ta tahaks sind naiseks võtta või ei võta seda suhet nii tõsiselt?

Kui sa ei tihka talt veel otse küsida, võid aimu saada teatud märkidest, mis näitavad, kuhu poole teie suhe tüürib, kirjutab Glamour.

Käite kohtingutel, kus ei joo alkoholi. Selles pole midagi imelikku, kui joote välja minnes paar kokteili ka siis, kui olete 20 aastat abielus olnud, kuid suhte alguses kiputakse siiski alkoholi rohkem jooma. See tuleneb sellest, et teineteise seltsis ei tunta end veel väga vabalt. Muidugi oleneb ka mehest, kuid kui tavaliselt tahab mees kohtingul napsitada ja ühtäkki loobub sellest, siis võib olla see märk, et ta tunneb end sinuga väga hästi.

Ta eeldab, et sa oled midagi plaaninud, isegi kui sa seda pole. Esialgu uurib ta: «Mis sa sel nädalavahetusel plaanid?» Hiljem küsib aga: «Mida me nädalavahetusel teeme?» Ta eeldab, et te olete siis nagunii koos.

Ta kutsub sind kaasa ka tavapäraseid tegevusi tehes. Võid küll seda eriliseks märgiks pidada, kui ta sind sõbra pulma minnes kaaslaseks palub, sest pulmades pööratakse paaridele erilist tähelepanu. Kuid sellistele üritustele, kuhu oodataksegi vaid paare, peab alati kellegi kaasa võtma. Omaette teema on aga selliste tegevustega, mida ta on varem harjunud üksi tegema.

Ta räägib sinust, kui sind pole. Eriti inimestele, kes on olulised. Kui mees ei võta suhet tõsiselt, siis ta tõenäoliselt ei räägi veel sinust oma emale.

Tal pole midagi selle vastu, kui jätad oma asju tema poole. Vastupidi, ta teeb neile asjadele ruumi ja eeldab, et sa teed sama.

Ta laseb sul näha, kuidas ta tegelikult oma sõprade seltskonnas käitub. Esimestel kordadel, kui mees sulle oma sõpru tutvustab, võib olla, et nad kõik käituvad pisut teisiti kui tavaliselt. Sa oled seltskonnas uus ja nad käitu veel nii vabalt kui muidu.

Ta ei ürita sulle enam nii väga muljet avaldada. Küllap sa ei taha omale meest, kes võtab sind iseenesestmõistetavalt, kuid siin on üks konks. Mees, kes kogu aeg üritab, on jätkuvalt selles faasis, kus ta üritab sind ära võluda. See on küll tore aeg, kuid see ei tähenda, et ta sind sel ajal veel väga tõsiselt võtaks. Kui mees on kindel, laseb ta sul külla tulla ka siis, kui voodi on tegemata, või vaidleb sulle vastu, kui sa tahad vaadata filmi, mis talle ei meeldi. Ta ei karda, et sa pahandad, küll aga näitab ta välja, et hoolib sinust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles