24-aastane naine saab 50 orgasmi päevas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
24-aastane naine saab 50 orgasmi päevas
24-aastane naine saab 50 orgasmi päevas Foto: SCANPIX

Suurbritannias elav noor naine kannatab erilise haiguse all, mille tõttu on ta pidevalt seksuaalselt erutunud ning saab 50 orgasmi päevas.

24-aastasel Amanda Gryce`il diagnoositi pidev genitaalse erutuse seisund, kirjutab Daily Mail.

Naise sõnul raskendab see ta igapäevaelu. Tal tekivad kontrollimatud orgasmid ükskõik, mis ajal.

«Need võivad tekkida ükskõik, millisel ajal ja millises kohas. Mõnikord saan 5 - 10 orgasmi järjest. Need ei ole mõnusad, vaid piinavad mind. Hakkasin selliseid orgasme saama kui olin kuueaastane,» selgitas naine.

Ta häbenes seda aastaid ja selle tõttu püüdis ta oma probleemi varjata.

Ta elus muutus kui ta leidis endale kallima ning julges minna arstide jutule.

Arstid ei saanud esmalt aru, mis naist vaevas.

Siis aga kohtus ta valuprobleemidega tegeleva arsti Robert Echenbergiga, kes sai ta haigusest aru.

«Doktor Echenberg mõistis minu probleemi ning kirjutas ravimeid, mille tõttu mu olukord on pisut leevendunud,» lausus naine.

Samas aga ei saa Amanda Gryce oma poiss-sõbra Stuart Triplettiga seksida, sest see muudaks ta olukorra uuesti raskemaks.

Nad kohtusid seitse kuud tagasi interneti kohtinguleheküljel.

«Mul oli Stuartile raske oma seisundit paljastada. Ma ei teadnud, kuidas ta reageerib. Ta mõistis mind ja on väga toetav,» lausus naine.

Gryce saab manuaalteraapiat ning teeb vastavaid harjutusi, et oma haigust kontrolli alla hoida. Samuti tegeleb ta mediteerimisega.

Briti asjatundjate sõnul on pidevate orgasmide sündroom aina enam levinud, kuid selle kõiki põhjuseid ei teata veel. Arvatakse, et osaliselt võib see olla tingitud anatoomiast ja psüühilisest seisundist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles