Tahad mehega veel välja minna? Ürita mõista, mida ta mõtleb

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sina saad esimestel kohtingutel midagi teha, mis kindlustaks, et mees sind uuesti näha tahab? Loomulikult! Suhteekspert Christian Carter annab nõu, kuidas meeste mõtetest aru saada ja õpetab, kuidas esimestest kohtingutest viimast võtta.

Saa aru, et mehe tempo erineb sinu omast

Kui tegemist on kohtingute ja pühendumisega, käituvad ja mõtlevad mehed teisiti kui naised – nende jaoks toimub kõik nimelt aeglasemalt, kirjutab YourTango. Loomulikult võib juhtuda, et kohtad meest, kelle jaoks oled sina erandiks ja kes suhteliselt kiiresti annab oma tunnetest märku. Ent tavaliselt võtab meestel kauem aega otsustamine, millal peaks suhe tõsiseks muutuma.

Alguses õpib mees sind tundma. Tal on vaja aega, et tunda end sinu seltsis mugavalt ja näha sind osana oma elust. Naiste kannatuse võib see proovile panna, kuid selline käitumine on meeste puhul normaalne. Pea seda meeles, kui sulle tundub, et mees on liiga aeglane ja võiks teie suhte juba järgmisele tasandile viia.

Väldi järelduste tegemist ja mehe eemale tõukamist

Paljud naised ei suhtu esimestesse kohtingutesse sel moel. Nad tunnevad tugevat keemiat mehega ja mõtlevad, et see ongi see õige asi. Selle asemel, et esimesi kohtinguid nautida ja hetkes kohal olla, käituvad mõned naised nii, nagu nad oleksid juba suhtes. Nad kujutavad ette ühist tulevikku mehega. Nimetame seda «kiireks suhteks»: see juhtub siis, kui naine eeldab liiga varakult, et on mehega juba suhtes.

Aga kiire suhe töötab mitmel rindel tegelikult naise vastu. Kõigepealt muudab see su pimedaks võimalike ohumärkide suhtes. Kui su vaateväli on liiga kitsas ja sa keskendud vaid ühele mehele, siis tulemuseks on see, et pühendad end temale enne, kui tead tema kohta kõige olulisemaid asju. Teiseks tajub mees, et sa oled juba otsustanud, et tema on sinu jaoks õige ja ta tunneb kohustust sulle end tõestada, kuigi tegelikult pole selleks veel valmis. Ta on surve all ja tõmbub endasse. Mis kasu sina sellest saad?

Järgi mehe eeskuju ja õpi teda tundma

Kõige parem oleks käituda täpselt nii, nagu mees käitub. Kasuta esimesi kohtinguid, et teada saada, kas mees meeldib sulle ja kas ta on sinu jaoks õige.

Asjade aeglane kulgemine on mitmel põhjusel hea:

  • saad langetada läbimõeldud otsuse, kas mees on sinu aega väärt või mitte;
  • ennetad seda, et pühendud mehele enne, kui tead, kas ta on sind üldse väärt;
  • kaitsed ennast ja oma südant.

Kuigi mehed käituvad mõnikord veidralt, võiks esimestel kohtingutel mehe käitumist pigem jäljendada. Võta esimesi kohtinguid samamoodi nagu mees: jää rahulikuks, naudi ja hoolitse enda eest. Ja kui mees ütleb sulle liiga vara, et on valmis suhet looma, siis võid tempot aeglasemaks muuta, et meest paremini tundma õppida.

Kui võtate aega, et üksteist tundma õppida ilma ootuste ja omade järeldusteta, siis loote ideaalse keskkonna, kus ilus suhe saab areneda. Loote tugeva aluse positiivseteks ja jagatud kogemusteks, mis muudavad teid üha lähedasemaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles