Meeste suurimad vead majapidamistöid tehes

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Majapidamistööd on teema, mis tekitab paarisuhtes ikka vaidlusi. Kui mehed eeldavad, et naised peaksid hoolitsema kõigi koduste tööde eest, siis võib see elu keeruliseks muuta. Ent kui naine palub mehe abi kodu koristamisel või muu majapidamistöö tegemisel, võib juhtuda, et mees pingutab minimaalselt ja naine peab hiljem sama asja uuesti üle tegema.

Mehed teavad seda. Nad teavad, et kui nad teevad midagi lohakalt, annab naine alla ja teeb kodutöö hoopis ise ära. Briti naisteportaal Female First otsustas koostada nimekirja sellest, milliseid vigu teevad mehed majapidamistööde puhul.

  • Kui naine palub mehel näiteks kapi pealt tolmu pühkida, siis enamik mehi teeb seda esemeid liigutamata. Ehk pühitakse vaid seda osa kapipinnast, mis on nähtav.
  • Kui naine palub mehel söögilaud leivapurust puhtaks pühkida, siis pühib mees puru sujuvalt põrandale, mitte ei lükka seda prügikasti. Köögipõranda peab lõpuks niikuinii naine tolmuimejaga üle tõmbama, seega pole sellest suurt abi, kui mees laua puhtaks pühib.
  • Kui naine palub mehel nõusid pesta, siis võib juhtuda, et mees ei pese neid korralikult. Need paarid, kel pole kodus nõudepesumasinat, peavad pidevalt omavahel jagama, kes nõud puhtaks peseb. Kuna naine aga teab, et mees ei pruugi seda korralikult teha, juhtub enamasti nii, et naine on see, kes end kraanikausi äärest leiab.
  • Kui prügikast on täis saamas, siis mees ei vaevu seda välja viima, ta surub prügi üha allapoole, et peale veel prahti mahuks. Prügi viiakse välja alles siis, kui naine on seda vähemalt kolmel korral maininud või ise prügikoti välja viinud.
  • Kui naine palub mehel vanni/dušikabiini pesta, siis mees loputab seda vaid veega, mitte ei nühi harjaga, et mustus maha tuleks. 
  • Kui naine palub mehel pesu pesta, jõuavad värvilised ja valged pesud korraga pesumasinasse. 
  • Kui naine palub mehel tolmuimejaga põrandad puhtaks tõmmata, teeb mees tolmuimejaga üle vaid need kohad, mis on nähtaval. Kontrolli kodus näiteks diivani alust, kui sealt vaatavad vastu ammu kadunud sokid, lõigatud küüned ja kommipaberid, siis võid kindel olla, et sinu mees teeb põranda puhtaks vaid sealt, kust mustus välja paistab. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles