MOOD/ Kokomo moeshow modellid kõnnivad seintel

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel reedel, 11. aprillil, esitletakse Kalamaja tuntud restoranis F-hoone tavatul moel Kokomo 2014. aasta kevad-suvist kollektsiooni Kokomo Weekend.


Kokomo uus naisterõivaste kollektsioon Weekend koosneb mugavatest, pehmest puuvillast valminud vaba aja komplektidest, mille kirgas värvigamma varieerub roosast siniseni, pakkudes meeldivat värviteraapia vormi nii kandjale kui tänaval vastujalutajale- märkamatuks on võimatu jääda!  

Kollektsioon kuvatakse sel õhtul tänu visuaalsele erilahendusele F-hoone kahe saali seintele, pannes kaunid modellid sinna justkui kõndima. Pilti toetab nimekate muusikute ja moevaldkonnaga seotud naiste poolt selleks õhtuks valitud heli.

Moodsal heli- ja valgusshowl valivad muusikat Jaagup Jalakas (Bosse), Bert on Beats (Bassi-Missa), Sander Mölder (Tiks), Peeter Ehala (Tiks), Madis Aesma (Kalamari Unioon) ja DJ Muudu (GütteÖö).

Väikese saali täidavad moodsa tantsumuusikaga moeblogijad Helene Vetik ja Britta Talving, teletoimetaja Piret Järvis, stilist Stella Saarts, moedisainer Liina Viira (NaiiV) ja lauljatar Helina Risti (Zebra Island).

Kokomo kaubamärgi taga seisab noor ja andekas Mari-Liis Saretok, kelle looming järgib lihtsat soovi viia publik igaühe jaoks võimalikult positiivsesse paika ajast ja kohast sõltumata. Moedisaineri enda jaoks on see Kokomo paari aasta tagune sünnilugu, mil kolm sõbrannat Tallinna vanalinnas sihitult jalgratastega ringi sõitsid ja valjuhäälselt The Beach Boys 1988. aastal avaldatud lauluga “Kokomo” suviseid turiste kostitasid.

Liitu üritusega Facebookis https://www.facebook.com/events/281869445310775
Lisainfo Kokomo lehel https://www.facebook.com/kokomocollection

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles