Kolm killukest moesõpradele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Moehuvilised naised võiksid teada, et Tiina Talumees on kevadeks ja suveks loonud uue kauni kollektsiooni, kust leiab sobivaid kleite ka näiteks kooli lõpetamiseks. Hea on teada ka seda, et Viru keskuses laienes kingavalik ja H&Mi poodidesse jõuavad keskkonnasäästlikust materjalist Consious ja Conscious Exclusive rõivad. 

Möödunud aegade nostalgia

Kerged, õhulised ja pastelsed kleidid, esimese ilmasõja eelne muretu ja unelev meeleolu ning naiselikud liivakellasiluetid – selline oli moekunstnik Tiina Talumehe värskeim, kevadeks ja suveks mõeldud kollektsioon «Sentimental», mida ta sel nädalal Lennusadamas esitles. Lihtsa lõikega, kuid mitmekihilised, tiheda aluskanga ja peene tülliga kaetud kleidid on just midagi sellist, mis võiksid ka suviseks aiapeoks või kooli­lõpupeoks sobida.

Kingavalik suuremaks

Viru keskuse teiselt korruselt leiab nüüd jalatsiala, kus on poe avanud Briti moejalatsite bränd Dune London, Baltimaade suurim Salamander ja uuenenud ABC King. Esimene pakub mõõdukas hinnaklassis trendikingi, naistele näiteks baleriinasid ja sandaale, meestele mokassiine, aga ka britilikku klassikat. Salamander keskendub hea nimega Clarksile, Peter Kaiserile, Lacoste’ile, Lloydile, Salamandrile jt, ent seda senisest laiemas valikus. ABC Kingas on vanadele tuttavatele märkidele lisandunud kõrgema hinnaklassi kingadisain Ralph Laurenilt, Kenzolt, Joopilt, Liu Jolt jt – kui mitte osta, siis imetleda saab neid ikka. Jääb vaid loota, et see toob meie kingavalikusse veelgi rohkem euroopalikumaid tuuli, mis ei tiirle üksnes ümber tikk-kontsade, ja ka kvaliteeti, mis talub Eesti ilmastikku-tänavaid.

Stiilne ja loodussõbralik

Järgmisel nädalal jõuavad H&Mi poodidesse Conscious ja Conscious Exclusive sildiga kollektsioonid, kus kasutatakse muu keskkonnasäästliku materjali kõrval orgaanilist nahka ja naturaalset siidi. Neist teine on inspireeritud flamenkost ja boheemlikust stiilist ning ehitud pilkupüüdvate-keerukate detailidega ja saadaval vaid piiratud koguses. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles