Mida võib suudlus tähendada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suudlus võib tähendada mitut asja. Kui su silmarõõm sind esimest korda suudleb ja te pole sellest omavahel veel rääkinud, siis võis see suudlus sind kahtlemata segadusse ajada. Kas ta tahab sinuga suhet luua või tahtis lihtsalt proovida, milline suudleja sa oled?

Kõige lihtsam on sellest muidugi omavahel rääkida, aga selleks, et segadust veidike vähendada, loe, mida suudlus võib tähendada, kirjutab Allwomenstalk.

Suudlus, mis väljendab armastust

Kõige ilmselgem asi, mida suudlus väljendab, on armastus. Alati, kui suudleme kedagi, siis salamisi loodame, et sel inimesel on suured tunded meie vastu. Armastust näitav suudlus viib peaaegu alati suhte loomiseni.

Suudlus, mis leevendab üksindustunnet

Kahjuks ei pruugi iga suudlus aga tähendada seda, et teine inimene tahab sinuga tingimata koos olla. Mõnikord võib juhtuda, et suudeldakse seetõttu, et end mitte üksikuna tunda. Suudlemine on intiimne ja lõbus tegevus, mis tekitab tunde, et keegi tahab meid. Kui mõnel inimesel on elus keerulisem periood ja ta suudleb sind, siis võib põhjuseks olla see, et ta üritab oma igapäevamurede juurest korraks peitu pugeda.

Suudlus, mis pakub rahuldust

Olgem ausad, suudlemine on mõnus ja nauditav. Kui sa oled kellegi arvates atraktiivne, siis võib ta sind suudelda selleks, et oma füüsilisi vajadusi rahuldada. Suudlusel ei pea olema mingit emotsionaalset sidet. Mõned inimesed tahavad lihtsalt lõbusalt aega veeta ega otsi midagi tõsist.

Suudlus, mis aitab eksist üle saada

Kui sind suudlev inimene lõpetas hiljuti pikaajalise suhte, siis võib ta kasutada sind selleks, et oma eksist üle saada. Isegi, kui sulle tundub, et sa tõesti meeldid talle, tasuks olla ettevaatlik. Inimesed ei pruugi pärast lahkuminekut kõige ratsionaalsemaid otsuseid teha. Ka kõige meeldivam inimene võib suudelda vaid selleks, et oma tuju paremaks muuta.

Suudlus, mis aitab tunnetes selgusele jõuda

Pärast ühte suudlust ei tasu kellessegi veel liiga ära kiinduda. Mõnikord on raske vahet teha, kas tahad olla selle inimesega suhtes või lihtsalt head sõbrad. Selle kindlaks tegemiseks võib olla tarvis veidike «uurimistööd» teha. Kui keegi sind suudleb, siis võib põhjuseks olla see, et ta tahab teada, kas teie vahel on keemiat või mitte. Mõnikord on, mõnikord mitte.

Suudlus, millega tahetakse teisi armukadedaks teha

Kui keegi suudleb sind hetkel, mil tema eks ruumi siseneb, siis võid kindel olla, et seda suudlust ei saa tõsiselt võtta. Suudlejal võib veel olla tundeid oma eksi vastu ja ta üritab eksi lihtsalt armukadedaks ajada. Kui teid ümbritsevad aga tema sõbrad, siis võib ta sind suudelda selleks, et oma sõpradele muljet avaldada.

Suudlus, mille ajendiks on lõbutsemine

Iga inimene tahab mõnikord auru välja lasta. Vahel võib tekkida suudlemistuju siis, kui elu on liiga pingeline ja tekitab stressi. Suudlus aitab lõõgastuda ja kui mõlemad suudlejad teavad, millised on teise inimene kavatsused, siis ei tee see kellelegi liiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles