Keda naised eelistaks – Putinit või Obamat?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin
Vladimir Putin Foto: SCANPIX

Flirtimislehekülg Victoria Milan küsib oma liikmetelt regulaarselt nende eelistuste kohta.

Nüüd küsiti naistelt, keda nad eelistaksid partnerina kui see võimalik oleks – kas Venemaa presidenti Vladimir Putinit või USA presidenti Barack Obamat.

«Vastuseks saime, et Putin võib olla parem armastaja kui Obama. Vastanutest 52 protsenti pidas Putinit Obamast seksikamaks ning 61 protsenti naisest oli valmis ta salakallimaks hakkama,» teatas lehekülg.

Naiste arvates suudab Putin paremini salasuhet varjata ning selle tõttu oleks ta ohtlikum valik kui Obama.

Victoria Milani nüüdse küsitluse tulemused ei üllatanud, sest juba varasemad küsitlused näitasid, et Putinil on paremad võimalused peita oma armukest kui Obamal.

Kinnitamata andmetel on Putinil salavilla, Obama seevastu peaks oma armukese majutama Valgesse Majja, kus elab ka ta abikaasa, USA esileedi Michelle Obama.

Samas aga saaks Obama oma presidendilennuki Air Force One pardal olla salakallimaga koos ning lennata vajadusel salaja naise juurde. USA Julgeolekuagentuur (NSA) aga peidaks kõik jäljed presidendi kohtumisest salakallimaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles