Kolm nõuannet mehelt naistele, kuidas esimeseks kohtinguks rõivaid valida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sul on mõni kindel rõivaese või koguni terve komplekt, mida sa alati esimesel kohtingul kannad? Ryan Serhant kirjutab portaalis Glamour.com sellest, milliste rõivastega võiks naine esimesele kohtingule tulla.

1. Ole stiilne

Naised ei eksi, kui nad ütlevad, et mehed ei «märka» või «hooli» sellest, milliseid riideid naised kannavad. Mehed märkavad kogu «pakendit», mitte vaid rõivaid. Kuna mina elan New Yorgis ja see linn on mulle õpetanud nii mõndagi stiili kohta, siis ma kahtlemata hindan seda, kui mu naissoost kaaslane näeb veidike vaeva õige riietuse valimiseks. Ma ei pea silmas disainerrõivaid, aga mehe tähelepanu köidab see, kui naine oskab õigete rõivaste abil õigeid kehaosi rõhutada.

Ära karda oma stiilitaju erinevate värvide ja lõigete abil näidata. Samas pea meeles, et esimene kohting pole kõige parem aeg, mil rõivastega eksperimenteerida. Pole midagi hullemat sellest, kui naine üritab oma riietusega muljet avaldada, kuid tema rõivaesemed ei sobi omavahel kokku. Vali rõivad, mis sulle meeldivad ja mis on mugavad - mis veelgi olulisem, rõivad, mis tekitavad sinus seksika ja enesekindla tunde.

2. Ole peen

Kuigi eesmärgiks peaks olema rõivastega mehele muljet avaldada, tasuks säilitada mingil määral ka süütust ja intriigi, eelistades rõivaid, mis on veidike tagasihoidlikumad ja peenemad. Teatud naistele meeldib suurelt muljet avaldada ja kohtingul tasuks kindlasti iseendaks jääda... Aga omast kogemusest võin öelda, et ma eelistan naisi, kes kannavad pigem ühevärvilisi rõivaid ega eksperimenteeri väga stiiliga. Mulle meeldib, kui naine kannab rõivaid, mitte vastupidi.

3. Ole šikk

Mina eelistan naisi, kes riietuvad pigem konservatiivselt, eriti esimeste kohtingute ajal. Teisest küljest, ma olen mees ja selles pole midagi halba, kui naine veidike nahka soovib paljastada, kuid parem on siiski jätta mees enamat igatsema, mitte kohe alguses talle kõige näitama. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles