Maie Reier: mind pole keegi kunagi ilma meigita näinud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestis seilab moelainel 75-aastane modell Maie Reier
Eestis seilab moelainel 75-aastane modell Maie Reier Foto: Toomas Volkmann

Kaubamaja reklaamidest üleöö tuntuks saanud 74-aastane modell Maie Reier rääkis Naistelehele, et meigib end igal hommikul, sest kunagi ei tea, mis päev võib tuua.

Maie tunnistab, et keegi pole teda veel ilma meigita näinud. «Mu nägu puhkab vaid öötundidel,» tõdeb ta ja möönab, et võib isegi kodus olla ilma meigita vaid suvel, kui nägu on päikesest kauni jume saanud.

Üheks hea naha võluvõtmeks peab Kaubamaja Ilumaailma klienditeenindaja värske õhu käes võimlemist. «Esimese asjana hommikul avan ma rõduukse ning hakkan toas võimlema. Ema ütles alati, et kui oled väsinud, hakka liigutama. See annab energiat.»

Maie näonahk näeb tema vanuse kohta väga hea välja. Selle võlgneb ta enda sõnul suuresti kosmeetikust õele, kes on talle palju tarka nõu andnud. Näiteks teab ta, et on vaja puhata ja meigiga ei tohi kunagi magama minna. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles