Ideaalne tüdruksõber: ilma tätoveeringuteta sinisilmne brünett

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suurbritannias uuriti 2000 mehelt, milline oleks nende arvates ideaalne tüdruksõber. Meestelt küsiti nii ideaalse naise välimuse kui ka huvide kohta. Siin on kogutud vastused, kirjutab Female First.

Ideaalne naine on...

...tumedate juustega. Arvestades seda, et enamik teleekraanidelt vastu vaatavatest naistest on brünetid, ei pane imestama, et mehed eelistavad tumeda peaga naisi. Värvitud juuksed võivad jätta mulje, et sa ei tunne end hästi sellisena, nagu sa tegelikult oled. Loomulik välimus annab edasi aga rahulolutunnet ja see on meestele atraktiivne.

...siniste silmadega. Küsitlusest selgus, et enamik mehi eelistab sinisilmseid naisi. Ehk on põhjus selles, et siis nad saavad kasutada klišeesid nagu «su silmad on sügavad kui ookean» või «su silmad on sinised, kui taevas kaunil suvepäeval».

...165 sentimeetrit pikk. Kuna mehed tahavad tunda, et nemad on suuremad ja tugevamad, siis eelistavad nad naisi, kes on neist lühemad.

...kaalub 58 kilogrammi. Pole vast eriline üllatus, et mehed eelistavad saledaid ja väiksema kehakaaluga naisi.

...rinnakorvi suurus võiks olla 34C. Meestele meeldivad naised, kes oleksid saledad ja pisikesed, kuid ometi suurte rindadega.

...ilma tätoveeringuteta. Leidub mehi, kellele tätoveeringud meeldivad, kuid suurem osa küsitletud meestest oli arvamusel, et tätoveeringutega naisega võib olla keeruline suhet luua. Kuna tätoveeringute tegemine on valulik protsess, siis arvatakse veel, et tätoveeritud naine naudib valu ja on väga karmi iseloomuga.

...töötab medõena. Meestele meeldivad medõed, sest nad tahavad mõelda naistest, kui isetutest andjatest ja hoolitsejatest. Kui mees on haige, siis naine hoolitseb tema eest.

...armastab jalgpalli. Paljud naised ei naudi jalgpalli vaatamist, seega kui sina oled jalkafänn, siis peaks sul meeste seas lööki olema. Mehele meeldib see, kui naine koos mehe ja viimase semudega jalgpalli vaatab, see tekitab tunde, et nende vahel on tugevam side.

...ei pirtsuta söögiga. Nii et mehed otsivad pisikest ja saledat naist, kel oleks samas hea söögiisu? Edu, kutid! Iseenesest on tore, et mehed hindavad seda, kui naisel on normaalne söögiisu ja aeg-ajalt tahab ta kiirtoitu süüa.

...joob valget veini. Meeste arvates pole eriti atraktiivne see, kui naisel on käes suur õlleklaas. Hoopis teine lugu on siis, kui naine joob veini – veiniklaas muudab õrnema soo seksikaks ja salapäraseks.

...sõidab mõne pisikese autoga. Meeste jaoks on oluline see, et naise auto oleks mehe omast väiksem.

...naudib lugemist, väljas söömas käimist ja reisimist. Ideaalne naine peaks olema suuteline huvitavaid vestlusi pidama, mitte üksinda nurgas istuma. Lugemine ja reisimine avardavad silmaringi ja annavad mitmeid teemasid, millest rääkida.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles