Meestele: millised pisivaled on suhtes lubatud?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Millises olukorras on õigustatud partnerile valetamine? Kui sa talle sellega liiga ei tee, vaid hoopis tead, et väike valge vale teeks tema tuju heaks, siis pole asi ju nii hull.

Female First toob mõned näited olukordadest, mil võib partnerile luisata.

«Kas mu pepu on nende pükstega liiga suur?» Vastus: «Ei!»

Naised on oma keha suhtes tundlikud, seega tasuks meestel teada, et sellistele küsimustele ei pea alati ausalt vastama. Kallid mehed, hoiduge ka sellest, et võrdlete oma naise peput Beyonce’i või Kim Kardashiani omaga – kõik naised ei ihka sugugi ümarat peput.

«Kas ma olen paks?» Vastus: «Ei!»

Jaatav vastus sellele küsimusele saadab naise üksinda magamistuppa nukrutsema ja kindlustab, et naine ei räägi mehega mitu päeva. Tegelikult peaksid naised vältima selle küsimuse esitamist, kui nad teavad ette, et ei taha ausat vastust kuulda.

«Kas see naine on minust ilusam?» Vastus: «Ei!»

Alati leidub naisi, kes on sinust ilusamad. Selle faktiga tuleb leppida. Kui sa enda eest hoolitsed ja oled enesekindel, siis ära kahtle oma ilus ega esita selliseid küsimusi. Oma mehe silmis peaksid sa olema kõige ilusam naine ja tema ülesandeks on jätta sulle mulje, et täpselt nii see ka on.

«Kas sulle meeldib, kui ma oma juuksed nii sean?» Vastus: «Ei!»

Olgem ausad, mehed ei pane sageli naiste soengut tähelegi. Ja isegi, kui su juuksed on tema arvates sassis, siis tõenäoliselt ta seda sulle ei ütle.

«Kumb kleit on ilusam?» Vastus: «Mulle meeldivad mõlemad.»

Kui tegemist on tõelise mehega, siis ilmselt valiks ta kõige paljastavama kleidi, mida sa talle näitad, ent ta võib üritada valida sellist kleiti, mis talle sinu arvates võiks meeldida. Teisest küljest tahaks naine kuulda seda, et ta näeb mehe arvates kõigis kleitides kena välja.

«Kas mina olen parem voodipartner kui su eks?» Vastus: «Jah!»

Vastus sellele küsimusele peaks alati olema jaatav, hoolimata sellest, kas küsijaks on mees või naine. Endistest partneritest rääkimine on alati libedale teele minek, eriti hulluks võib olukord muutuda siis, kui ütled partnerile ausalt, et su eelmine partner oli voodis temast parem.

«Kas sa mõtled masturbeerides minule?» Vastus: «Jah!»

Iga inimene tahaks mõelda, et tema on partneri jaoks kõige erutavam ja atraktiivsem kaaslane. Aga mõtle sellele nii – kas sina mõtled alati masturbeerides oma partnerile? Ära muretse, kui su mõtted pole sel hetkel partneri juures, see on täiesti normaalne. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles