Kümme asja, mida iga mees võiks enne 25. eluaastat teada kohtingute kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kahekümnendates eluaastates võib kohtingutel käimine tunduda veidrana. Enam pole aktsepteeritav see, kui kutsud naise oma vanematekoju filmiõhtule ja unustada võid ka selle, et kohtad kontserdil mõnd näitsikut, kes on sama purjus ja sama vaimustuses esinevast bändist kui sina. On kätte jõudnud aeg, kui pead hakkama kohtingute ja suhete nimel rohkem vaeva nägema.

Siin on mõned nõuanded, kuidas kohtingutel käituda nagu tõeline mees, kirjutab Yahoo! Shine.

1. Ava uksi. Kunagi ei tee halba see, kui käitud nagu tõeline džentelmen.

2. Too lilli. Sulle võib ju tunduda, et lillede kinkimine on nõme, kuid naistele lilled meeldivad. Ühtlasi on see kõige lollikindlam kingitus, mida esimesel kohtingul kaaslasele anda.

3. Lõbus kohting on alati parem kui uhke kohting. Valgete laudlinadega restorani tekitavad inimestes kohmetust. Palju lõbusam on see, kui teete midagi aktiivset. Veelgi parem, midagi, mis annab mõnusa adrenaliinilaengu.

4. Sa ei pea ootama kolm päeva, et helistada. Kolme päeva reegel ei vasta tõele. Samas on imelik ka see, kui sa vahetult pärast kohtumist talle sõnumeid ja sõbrakutseid erinevates võrgustikes saadad. Kui sa tunned, et tahad talle helistada, siis tee seda. Unusta ajalised piirangud.

5. Esita küsimusi oma kaaslase kohta. See võib kõlada väga lihtsana, kuid enamik inimesi kulutab terveid kohtinguid endast rääkimisele. Põhjuseks võib olla see, et nad on lihtsalt närvis. Või erakordselt edevad.

6. Jää rahulikuks. Ära mine närvi ega küsi korduvalt kaaslaselt, kas ta toit maitseb hästi. Kui ta pole just minema kõndinud ja te olete juba kaks tundi restoranis istunud, siis võid suhteliselt kindel olla, et ta naudib su seltskonda.

7. Võta kondoomid kaasa, kuid ära ole pealetükkiv. Ole alati valmis, kuid ära eelda iga kord, et õhtu lõpeb seksiga.

8. Ole aus. Kui sa ei otsi tõsist suhet, ütle seda. Kui tahad temaga suhtlemise lõpetada, ütle seda.

9. Ära kunagi saada naisele pilte oma meheaust. Millal on normaalne saata paljastavaid pilte endast? 1) Kui naine palus sul seda teha; 2) kui ta saatis sulle esimesena paljastava pildi endast.

10. Ära räägi eksidest. See pole kunagi hea mõte. Mitte kunagi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles