Ilu-lounge tutvustab kevadtrende: päikseloojangu värvides silmameik

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meik - Loore Härmat, modell - Janet
Meik - Loore Härmat, modell - Janet Foto: Jelena Rudi

Kevadised meigitrendid mõjuvad alati nagu värskendav tuulepuhang umbses toas. Rõõmsate värvide pealetung  kulub pärast pikka talve ära ning tõelise vitamiinipommina mõjuvad ahvatlevad oranžikad, roosakad ja kollakad toonid.

Maali sõna otseses mõttes oma laugudele päikeseloojang - kasuta selleks oranži, roosa ja kollase erinevaid toone ning hajuta need sujuvalt üksteise sisse. Kasutada võib nii pärlmutter- kui ka matte toone.

Eriti soovitan sellist julget meiki noortele, kellele meeldib katsetada erinevate värvidega. Neile, kes ei julge mitme eritooni erksa värviga mängida, soovitan kasutada ainult üht erksat tooni, mida kanda kogu lau liikuvale osale.

Ripsmete rõhutamine musta, erksinise ja lillaga on endiselt moes. Põsed ja huuled tee selle meigi juurde tagasihoidlikud. Beebiroosa huuleläige on alati seksikas ja kevadel must be, kuna harmoneerub ka riietuses domineerivate pastelsete toonidega.

Tähelepanu oleks vaja pöörata ka meigipõhja tegemisele, sest pikk talv ja vitamiinipuudus on näonahale oma jälje jätnud. Et peita ebatasasusi ja tumedaid varje, on ideaalseks ja asendamatuks vahendiks peitepulk. See on eelkõige mõeldud tumedate silmaaluste peitmiseks, aga selle abil saab ka nägu modelleerida. Helendusi kanna silmaalustele, ninaseljale, suunurkadesse ja lõuale - tänu valgustpeegeldavale efektile tulevad need kohad ka fotol rohkem esile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles