Ameerikas vigastati lapsi mänguväljakule kleebitud žiletiteradega

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laste mänguväljakule lisati hulga teravaid žiletiterasid.
Laste mänguväljakule lisati hulga teravaid žiletiterasid. Foto: Kaader videost

USAs, Illinoisis lõikas mudilane endale mänguväljakul sõrme žiletiteradega, mis olid eeldatavasti kinnitatud pahatahtlikult rippredelile.

Kaheaastane Madden Jenks oli oma isa Jaysoniga kohalikus pargis ning tahtes end suure poisina näidata, ronis ta rippredelil, vahendab wqad.com. Järgmisel hetkel sai laps viga.

«Ta ütles: «Ai-ai.» Jayson tõstis ta maha. Tal hakkas verd jooksma ning me avastasime, et žiletiterad olid igal pool,» rääkis poisi ema Sally Jenks. «Need olid rippredelil, kaljuronimise seinal, postil, liumäe all. Lihtsalt igal pool.»

Väikese poisi haav veritses kõvasti, kuid järgmisel päeval tundis ta end juba palju paremini. Laps ütleb, et tunneb, et tema sõrm on «lahti tehtud» ja valutab. Kuid see oleks võinud lõppeda palju õnnetumalt.

Kõik žiletiterad olid isa sõnul paigutatud nii, et rippredelil ronides ja pulgast kinni haarates oleks endal kohe randmed katki lõiganud. «See on väga haige, psühhootiline. Õnneks haav ei olnud sügav. Ta ei ole piisavalt vana, et kogu raskusega rippredelil ronida. Mis siis, kui see oleks lõikunud tema randmeid?» mõtles poisi isa.

Samal ajal, kui vanemad on juhtunust vapustatud, üritab kohalik politsei selgitada, kes terad mänguväljakule paigaldas. «Ma ei tea, miks nad tahtsid lapsi vigastada. Miks keegi mõtleb, et paneks žiletiterad laste mänguväljakule?» lausus lapse ema.

Sotsiaalvõrgustikus Facebook jagavad eestlased lehekülje Võta teadmiseks postitust, kus hoiatatakse antud loo valguses vanemaid ohtude eest. «Lapsevanemad, olge eriti ettevaatlikud, sest kunagi ei tea, mis mõnel lollil on pähe karanud su oma kodukandis! Jaga seda postitust! On oluline olla valvas igal ajal!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles