Videolugu: vaata, kuidas valmib ehtne Dereku burger

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põhja-Ameerikas, Kanadas kasvanud Eesti juurtega Derek Arvi Ewen elab ja toimetab Saaremaal, kust on tuule tiibadesse saanud tänaseks üle Eesti tuntud kaubamärk Dereku burger. Kvaliteetsetest toorainetest valmistatud burgerid, nagu Derek ise rõhutab ja oma ettevõtmise juures kõige olulisemaks peab, otsivad uut teed Tallinna tarbijateni.

Derek näitas Tallinnas Woodstocki baari köögis, kuidas valmivad kuulsad Dereku burgerid ning selgitas, miks Lootsi tänava äri poolikuks jäi. «Tallinnas alustatud äri läks väga hästi ja kiirelt, kuid me tegime liiga suure ampsu liiga vara. Kahjuks meie meeskond läks laiali, mõned endised frantsiisipartnerid on loonud uued kontseptsioonid ja ei ole enam minuga. Mis seal juhtus - ma ütleks, et normaalsed kasvuvalud.»

Menuka burgeri aluseks peab Derek kvaliteetset liha. «Burger hakkab pihta lihast. Kui liha on õige, värske, naturaalne ja kohalik, siis nii ongi hea. Ja kui see tuleb otse talunikult, siis on eriti hea. Ja kui tuleb Saaremaalt, siis on väga peen asi,» ei jää Derek tagasihoidlikuks.

Vaata lähemalt videost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles