Pastinaak või rabarber: milline kehatüüp on sul?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashiani kehatüübiks on kirsid.
Kim Kardashiani kehatüübiks on kirsid. Foto: Scanpix/ REUTERS

Uue kehatüüpide juhendi järgi on naised rabarberid, kirsid, maasikad ja õunad. Mehed aga baklažaanid, porrulaugud, peedid ja pastinaagid.

Kiirmoebränd Debenhams koostas uue kehatüüpide juhendi, et klientidel oleks lihtsam endale õigeid riideid leida. Uut juhendit hakatakse kasutama alates sellest nädalast ja seekord ei ole mehi välja jäetud, teatab Daily Mail.

Naised

Rabarber

Väike rind, pikk poisilik keha, kitsad puusad ja jalad. Proovi peplum-kleiti ja tulbikujulist seelikut. Eeskujud: Cara Delevingne, Kate Middleton, Keira Knightley.

Kirsid

Kurvikas keha ümarate puusade ja lopsakate rindadega, peenike piht. Parimaid omadusi rõhutavad riided, mis toovad vöökoha esile. Eeskujud: Nigella Lawson, Christina Hendricks, Kim Kardashian, Kate Upton.

Maasikas

Laiad õlad, lai rind, väike kõhuke, peened jalad. Soovitav on kanda avara dekolteega või V-kaelusega rõivaid. Eeskujud: Dolly Parton, Lisa Snowdon, Demi Moore, Tess Daly.

Õun

Suuremapoolsed rinnad, kõhuke, sihvakad jalad. Kanna kindlasti õiget rinnahoidjat, mis su partiid hästi toetaks. Eeskujud: Jessica Simpson, Adele, Melissa McCarthy, Queen Latifah.

Mehed

Baklažaan

Ümarad õlad, kleenukesed käed, väike õllekõht, ehk ka keskmisest suurem istmik. Kanna vertikaalseid kihte, et peita kõhukest ja tugevdatud õlaosaga rõivaid, et figuur oleks paremini joondus. Eeskujud: Vince Vaughn, Jay-Z, James ‘Arg’ Argent.

Porrulauk

Kitsad õlad, puusad ja jalad. Sellise kehakuju puhul mõjub kõige paremini kihiti riietumine. Eeskujud: Russell Brand, Mick Jagger, Peter Crouch.

Peet

Keskmised õlad, lai rind ja kõht, kitsad puusad ja peened jalad. Poolita ülakeha näiliselt salli, jaki või tagi abil. Eeskujud: Jack Black, Eamonn Holmes, Danny DeVito, Peter Kay.

Pastinaak

Laiad õlad, hea vormiga rind, kitsad puusad ja prink istmik. Kerged kudumid ja kehasse t-särgid toovad su parimad omadused hästi esile. Eeskujud: Chris Hemsworth, Tom Daley, Hugh Jackman, David Beckham, Daniel Craig.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles