Kuus märki, et sina ja kallim ei sobi tegelikult kokku

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhtes olles ei ole alati kerge taibata, kas sina ja partner sobite omavahel kokku või mitte. Alguses tunduvad kõik suhted olevat ideaalsed. Tavaliselt kujutame ette, et suhe on õnnelik, kuid suhte jooksul võivad mitmed asjad tõlkes kaduma minna ja asjad võivad inetult lõppeda.

Mõnikord on sellised asjad ilmselged, teistel kordadel jällegi vähem märgatavad. Siin on kuus märki, et sina ja partner ei sobi omavahel kokku, kirjutab Allwomenstalk.

Usalduse puudumine

Üks ilmselgemaid märke mittesobivusest on see, kui teie vahel puudub usaldus. Kui muretsed pidevalt selle pärast, et võõrad võivad su kallimaga flirtida või tunneb tema muret, et sinule lüüakse sageli külge, siis see tekitab suhtes palju probleeme. Kui sa juba suhte alguses ei saa partnerit usaldada, siis teie tulevik võib väga tume olla. Selleks, et suhe oleks edukas, peate mõlemad teineteist usaldama. Kui see pole võimalik, siis ei pruugi te kõige parem paar olla.

Seks, seks, seks

Seksuaalse sobivuse puudumine on probleem, millega paljud paarid rinda pisatavad. Sinu ja partneri seksuaalsed soovid ning vajadused võivad erineda. Kuigi see ei ole just halb asi, on see siiski miski, mis võib teie suhte rikkuda. Seda ei pruugi isegi suhte alguses tähele panna, kuid hiljem tuleb seksuaalne sobimatus kindlasti esile. Võib-olla on seks su partneri kinnisideeks, kuid sina ei soovi sugugi nii tihti voodis mürada. Igatahes tuleks teil mingi lahendus leida, kui asi on praegu halb, siis on oht, et see võib vaid hullemaks muutuda.

Armukadedus

Kuigi armukadedus ei pruugi suhte alguses oma inetut nägu näidata, võib see varem või hiljem siiski välja tulla. Enamasti on nii, et naised ei räägi sellest, mis neile muret valmistab ning seetõttu muutuvad probleemid vaid hullemaks. Kui keegi, kes on pidevalt su partneri läheduses, valmistab sinus armukadedust, siis võib see suhtes hirmu luua. Armukadedus ei tekita füüsilisi arme, kuid emotsionaalselt on see kahtlemata raske asi. Tähtis on uskuda, et suhtel on tulevikku ja siis jääb teie suhe ka püsima.

Vaidlemine

Kallimaga vaidlemine on teatud määral normaalne, isegi tervislik. Kui te väljendate oma muresid ja tundeid, siis muutub teie suhe selgemaks ja see toob teid teineteisele lähemale. Pidev vaidlemine ja tülitsemine ei ole aga hea. Ja veel omaette probleeme võib tekitada see, kui teil pole, mille üle vaielda. See, kui teie arvamused lähevad lahku, on ainult normaalne. Tervislikus suhtes on oluline see, et saaksid partnerile end avada ilma, et ta sind kohe kritiseerima hakkaks.

Saladused

Saladusi võib olla erinevaid. Need võivad olla seksuaalsed, emotsionaalsed või väikesed valged valed, kuid need mõjutavad alati armusuhteid. Isegi, kui suudad end veenda, et see, mida sa teed, ei ole sugugi vale, võib partnerile valetamine veelgi suuremaid probleeme tekitada. Ka siis, kui lähed vaid eksiga kohvi jooma ja sõbralikult juttu ajama, võiks seda kallimale mainida. See on tema suhtes aus ja võib teie suhte tugevamaks muuta.

Suhtlemise puudumine

Suhtlemine on armusuhtes ülioluline. Selleks, et olla edukas suhtes, pead sa vabanema hirmust, et sind kritiseeritakse. Selleks, et suhtes stabiilsust säilitada, hoolitse, et teie omavaheline suhtlus oleks hea. Ole partneriga avatud ja valmis kompromissile minema. Kui sa ei saa oma arvamust avaldada, siis on harmoonias eksisteerimine peaaegu võimatu. Ebatervislik suhe saab alguse sellest, kui üks partner teeb kallima heaks rohkem kui kallim tema heaks. Suhelge omavahel ja olge võimalikult avatud, siis on lihtsam ka üksteise soove rahuldada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles