Näpunäiteid naistele: kuidas meest erutada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi mehe erutamine pole just kõige keerulisem ülesanne, ei tea paljud naised kõige lihtsamaid nippe, kuidas seda teha. Kui tahad oma mehes seksiisu tekitada, siis oleks aga tarvis teada, milliste trikkide abil seda teha.

Siin on mõned näpunäited, kuidas meest erutada, kirjutab iDiva.

Õrn puudutus. Puuduta väga õrnalt tema meheau, jättes mulje, et see oli poolkogemata tehtud. Seejärel suru end tema vastu ning mees taipab kiirelt, et eelnev puudutus oli kõike muud kui juhuslik.

Tunne end seksikalt. Selleks, et näha seksikas välja, pead sa end seksikana tundma. Sa pead uskuma, et oled seksikas ja siis usub seda ka mees. Pane selga seksikas pesu ja tee juustesse romantilised lokid või lained.

Õrrita meest. Enne, kui hommikul tööle kiirustad, võta hetkeks aeg maha, et mehele head aega öelda. Kui sosistad talle päevaks häid soove kõrva, näksa kergelt tema kõrvalesta. Libista oma sõrmed üle tema selja ja pane tähele, kuidas see mehe värisema paneb.

Kutsu mees õhtusöögile. Kohtu mehega oma lemmikrestoranis ja teeskle, et oled tema vastu külm. Mees hakkab mõtlema, miks sa talle ei näita, et sa teda tahad ja see mõjub talle erutavalt. Kui tahad, võid laua all oma jalga mööda tema säärt ülespoole libistada, kuid ära puuduta ta meheau.

Ära võta end täiesti paljaks. Kui jõuate lõpuks magamistuppa, ära võta kõiki riideid seljast. Jäta näiteks rinnahoidja selga või püksikud jalga, mehel mõjub erutavalt see, kui ta ei näe sind täiesti alasti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles