Grete Klein: arvatakse et olen paks ja pikk!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Klein
Grete Klein Foto: Tiina Kõrstini/Õhtuleht

Uues komöödiasarjas «Padjaklubi» Laurat kehastav Grete Klein (25) rääkis Naistelehele, et peab sageli eelarvamustega kokku puutuma. 

Kui Grete Klein tutvub uute inimestega, siis tunnistatakse talle tihti, et ta tundus enne kõrk ja ülbe jääkuninganna. See teeb talle palju nalja, sest tegelikult on ta soe ja sõbralik. Lisaks üllatab ta inimesi oma pikkuse ja kaaluga. «Arvatakse, et ma olen paks ja pikk. Siin ei saa kahtlustki olla, et televiisoripilt lisab viis kilo juurde! Aga on ju vaid positiivne, et see on nii ja mitte vastupidi!»

Grete päevad on täis töiseid tegemisi ja õhtuti vajub ta hea meelega kodus diivanile. «Kui aega saan, käin trennis ka. Mul on palju võhma. Võin vabalt paar tundi järjest jooksulindil joosta,» avaldab ta oma hea figuuri saladuse ja lisab, et jõusaalis lihaste pumpamist ta ei harrasta. «Naine võiks jääda ikka naiselikuks!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles