Video: naine üllatas missioonil olnud meest suure kaalulangusega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Misty ja Larry Shaffer on paar juba keskkoolist saadik. Misty on lapsest saati olnud ülekaaluline, kuid tema mees ei teinud talle kunagi seepärast etteheiteid. Kui Larry 2012. aastal aastaks Afganistani missioonile sõitis, otsustas naine oma kaaluga midagi ette võtta.

Kui mees ära sõitis, kaalus 167 cm pikkune Misty 117 kilo. Aasta pärast üllatas ta abikaasat palju kaunima figuuriga, kaaludes juba kõigest 70 kilo, kirjutab CNN.

Varem oli naine korduvalt proovinud dieeti pidada, ent kaal tuli alati tagasi. Kõige rohkem õnnestus tal kord maha võtta dieeditablettide abil, kuid ka pärast seda võttis ta jälle juurde ja veel rohkemgi kui varem.

«Ma sõin igavusest. Ma sõin päevas kolm hiigelsuurt portsu ja vahepeal näksisin midagi. Pöördusin alati toidu poole, vahet ei olnud, kas ma olin kurb või rõõmus,» meenutab Misty.

Ülekaal mõjus naisele kurnavalt, ta oli kogu aeg väsinud. Lisaks pidi ta sageli taluma õelaid kommentaare ja solvanguid. Kui mees sõitis ära, otsustas Misty oma elu muuta ja sellega meest üllatada.

Olulise muudatusena eemaldas ta oma menüüst rämpstoidu ja ei joonud enam limonaadi. Vedelikest jäid vaid vesi ja kohv.

Naise sõnul olid kõige raskemad esimesed kolm kuud. Kui need selja taga, hakkas ta tundma suuremat isu tervislike toitude ja vee järele. Kui ta siis vahepeal dieetlimonaadi maitses, tekkis tal nii suur janu, et isu limonaadide järele kadus sootuks.

Kui Larry missioonilt tagasi jõudis, ootan teda lennujaamas suur üllatus. Misty ei osanud enda sõnul meest nähes midagi muud peale hakata ja jooksis mehe embusesse. See oli esimene kord kui Larry oma naist nii saledana nägi ja ta õhku tõstis. Varem ei saanud ta seda naise suure ülekaalu tõttu teha.

Vaata videot Larry ja Misty taaskohtumisest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles