Lugeja kirjutab: kevadel võiks kanda moodsaid jooksutosse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Lagerfeldi kevad/suvi 2014 kollektsiooni Chaneli moemajale.
Karl Lagerfeldi kevad/suvi 2014 kollektsiooni Chaneli moemajale. Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS

Kevadtrendide lugejamängu raames saime kirja neiult, kes kirjutab, et ei jõua ära oodata, millal lumi lõpuks tänavatelt kaoks, et saaks kanda moodsaid jooksutosse.

Nii nagu Chanel ühel oma viimastest moeetendustest modellid lavale saatis jooksutossude ehk trainers’itega, ootan ka mina, et maha sadanud lumi võimalikult kiiresti sulaks ning saaksin oma jalgu hellitada viimase trendiga.

Jooksutossud on sobivad paljudele ning mugavus on põhiline element, mis neid iseloomustab. Enam ei pea trennist lahkudes oma moodsaid jooksutosse ära vahetama, nendega võib julgelt sprodisaalist välja astuda (kindlasti puhasta nad ära, kui uuesti sisse lähed). Kevadele kohaselt tasuks rõhuda värvidele: mida kirkamad ning silmapaistvamad tossud on, seda parem. Soovitan mängida erinevate mustrite ja värvidega.

Maailmakuulsad staarid naudivad seda trendi, kandes jooksutosse nii pidulike kleitidega galaüritustel kui ka igapäevatoimetusi tehes.

Levinud brändidest tasuks kindlasti uudistada New Balance'i ning Nike'i mudeleid. Kui kellelgi on vanadest aegadest Nike’i Air Maxid või Adidase kolme triibuga tossud kodus veel alles, siis võib need julgelt paari nädala pärast endale jalga tõmmata või seada sammud kaubanduskeskuste poole uut hooaega piiluma minna.

Jooksutossud sobivad nii boyfriend tüüpi teksadega kui ka skinny-jeans'idega, selga visata kas õhem sviiter või särgike ning peale suurema lõikega mantel, juuste kaunistuseks sobib veel eriti ka tossudega värvilt samas toonis olev beanie.

Minu isiklik lemmikriietus oleks skinny-jeans'id, valge särgike ning peale meestemoest inspireeritud beež mantel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles