Kiusatused, millele järgi andmine hävitab suhte igaveseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pole vahet, kui suured tunded on sul partneri vastu, teatud kiusatustele ei tohiks järgi anda, kui sa tahad, et teie suhe jääks püsima. Me kõik oleme inimesed ja aeg-ajalt satuvad meie teele kiusatused, mis võivad meid valele teele juhatada. Selles pole midagi halba, kui üks või teine asi tekitab sinus iha, oluline on see, kuidas sa ihade mõjul käitud.

Kiusatus petta

Kõige ilmselgem kiusatus, millele järgi andmine lõhub suhte, on petmine, kirjutab Allwomenstalk. Kui oled pikaajalises suhtes, ent kohtud mõne uue nägusa mehega ja oled temast huvitatud, siis võivad asjad väga keeruliseks muutuda. Teised naised ja mehed võivad sinu jaoks alati kiusatust tekitada, kuid tähtis on mitte sellele kiusatusele järgi anda. Mis on sinu jaoks tähtsam: kas kallimale truu olla või ajutiselt lõbutseda?

Pidev valetamine

Kui tead, et tegid midagi, mida partner heaks ei kiida, siis tekib kiusatus kallimale selle kohta valetada. Kuigi see võib hetkeks asjad lihtsamaks muuta, võib see sind hiljem kummitama jääda. Kui te tõepoolest teineteist armastate, siis peaksite olema ausad. Ükski suhe ei saa püsida, kui te pidevalt üksteisele valetate.

Teil pole üldse isiklikku aega

Kui oled suhtes, siis võib sind mõnikord kadedaks muuta see, et kõik su vallalised sõbrannad saavad vabalt väljas käia ja flirtida. Aga see pole küll piisavalt hea põhjus, miks partnerist lahku minna. Ka koos olles on võimalik leida aega iseenda jaoks, tuleb lihtsalt oma päevakava niimoodi ümber tõsta, et kõik oleksid õnnelikud.

Mõttetud tülid

Mõnikord pahas tujus olles tahaks ainult karjuda. Aga ole ettevaatlik, et sa oma viha partneri peal välja ei ela. Kui sa karjud tema peale vaid selleks, et end välja elada, siis võid partnerile haiget teha. Sa ei taha ju seda teha. Kui sul on kiusatus end välja elada, karju patja. Ära süüdista kallimat asjades, milles tema süüdi pole.

Varastamine

Mõned paarid on nõus sellega, et «mis on minu, on ka sinu». Samas leidub ka neid, kelle jaoks tekitab selline asi ebamugavust. Kui sa «laenad» midagi partnerilt, siis veendu, et ta oleks sellest ka teadlik. Ära kunagi võta tema asju või tema rahakotist raha ilma talle ütlemata.

Ärakasutamine

Isegi, kui partner laseb sul endast üle kõndida, ära tee seda. Kui ta valmistab sulle hommikuti süüa või peseb sinu pesu, siis ütle talle, et sa hindad tema panust. Ära võta tema tegusid enesestmõistetavatena. Kohtle partnerit austusega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles