Seitse üllatavat viisi, kuidas armastus elu paremaks muudab

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kevad on kätte jõudnud ja loodus hakkab talveunest ärkama. Ka inimesed ihkavad midagi uut ja huvitavat, süda igatseb armastuse järgi. Lisaks sellele, et armastus mõjub hästi meie tervisele, muudab see üleüldiselt meie elu paremaks.

Babble.com toob välja seitse üllatavat moodust, kuidas armastus elu paremaks muudab.

Armastus motiveerib. Kas tahad kaalus alla võtta? Või töökohta vahetada? On sul plaanis toitumist muuta? Kui sul on toetav partner, siis on kõike seda lihtsam teha. Võib-olla tahab partner sinuga kampa lüüa, et ma oma eluviisi muuta. Teineteist toetades on eesmärkide saavutamine lihtsam.

Armastus muudab paremaks inimeseks. Me saame partnerilt nii mõndagi õppida. Näiteks kui tülide käigus kipub üks partneritest endasse tõmbuma, kuid teine jääb rahulikuks ja on valmis probleemi lahkama, siis saab esimene partner kallimalt nii mõndagi kõrva taha panna. Olgu selleks siis kasvõi õppimine, kuidas paremini tülitseda.

Armastus aitab paremini magada. Uuringud on näidanud, et armunud paarid magavad paremini kui üksikud inimesed. Kui sulle meeldib päeva ajal uinakuid teha, miks mitte paluda kallimal endaga koos voodis pikutada. Armastus mõjub hästi hingele ja ööunele.

Armastus pikendab eluiga. Keskmiselt on abielus paaride eluiga pikem kui vallaliste inimeste oma. See on ju piisavalt hea põhjus, miks õnnelikus suhtes olla?

Armastus muudab ka laste elu paremaks. Kõik teavad, et laste elu on helgem siis, kui vanemad armastavad teineteist. Lisaks on kindlaks tehtud, et õnneliku ema armastus lapse vastu aitab lapsel paljudest raskustest elus üle saada. Õnnelik naine = õnnelik elu.

Armastus aitab spordis paremaid tulemusi saavutada. Sportlased on kinnitanud, et pikaajaline suhe ja armastus võib aidata paremaid tulemusi saavutada. Kas pole mitte huvitav?

Armastus paneb meid teistele mõtlema. Teismelisena ja võimalik, et ka ülikoolis olid ilmselt peamiselt keskendunud endale ja oma õnnele. Aga kui sinu ellu tuli esimene tõsine suhe, märkasid, et sind teeb õnnelikuks see, kui su kallim on õnnelik.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles