Nippe naistelt, kes on kaotanud vähemalt 45 kilo

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööstress toob kaasa üleliigsed kilod.
Tööstress toob kaasa üleliigsed kilod. Foto: Panther Media/Scanpix

Tervisliku eluviisi ja tahtejõuga on võimalik ülekaalust võitu saada ning tervislikumat, õnnelikumat elu elada. Portaal Health.com tutvustab lugejatele naisi, kes on suutnud oma kehakaalust kaotada vähemalt 45 kilogrammi.

  • 35-aastane Stephanie Cyr

Cyr kaotas 46 kilo, kaaludes enne ligi 100 kilo.

Kuidas ta seda tegi? Cyr mõistis vanu Facebooki fotosid vaadates, kui palju ta oli vahepeal juurde võtnud. Ta hakkas iga õhtu jalutama, kokku tund aega. Varsti soetas ta endale ka ühe DVD, mille järgi hakkas kodus treenima. Cyr kasutas MyFitnessPal rakendust, mis aitab kaloreid lugeda.

  • 35-aastane Tamyala Ezell

Ezell kaotas ligi 48 kilo, kaaludes enne 113 kilo.

Kuidas ta seda tegi? Kui sünnitusest oli kuu aega möödas, hakkas Ezell endale korrutama: «Ma olen pikk, sale ja kannan suurust nr 8!»

See andis talle jõudu ning ta kaotas menüüst kiirtoidu ja maiustused, valides nende asemel linnuliha ja köögiviljad. Ezell hakkas ka aeroobika trennis käima.

  • 32-aastane Michele Auguste

Auguste kaotas 53 kilo, kaaludes enne 127 kilo.

Kuidas ta seda tegi? Auguste liitus kaalujälgijate programmiga ning kaotas esimese kaheksa nädalaga üheksa kilo. Kui söömine kontrolli alla sai, liitus ta jõusaaliga, treenides end alguses lühiajaliselt elliptilisel trenažööril ning võttes seejärel osa Zumba-treeningutest.

  • 36-aastane Tracie Ross

Ross kaotas 59 kilo, kaaludes enne 133 kilo.

Kuidas ta seda tegi? Ross otsustas, et nii enam edasi minna ei saa. Ta hakkas lõunapausidel jalutamas käima ning piiras kalorite hulka. Naise sõnul aitasid teda kõige enam sörkjooks ja grupp toetavaid sõpru.

  • 30-aastane Amber DeBeer Larson ja 27-aastane Amanda Bard

Larson kaotas 52 kilo, kaaludes enne 113 kilo. Bard, kes enne kaalus 111 kilo, suutis kaotada 43,5 kilo.

Kuidas nad seda tegid? Mõlemad alustasid tööd ülikoolis ning nad hakkasid koos jalutamas ja jooksmas käima. Lisaks liitusid naised kaalujälgijate programmiga. Ehkki nad elavad nüüd erinevates linnades, on üheskoos treenimine hea vabandus, miks aeg-ajalt taas kokku saada.

  • 31-aastane Melissa Kubiak

Kubiak kaotas 57 kilo, kaaludes enne 132 kilo.

Kuidas ta seda tegi? Kubiak ja tema sõbrad korraldasid ise USA kaalusaate «Biggest Loser» stiilis kaalukaotamise võistluse ja Kubiak võitis selle. Ta treenis elliptilisel trenažööril neli päeva nädalas, jälgis hoolega kaloreid ning kogus treenerilt ideid, kuidas õigesti toituda.

  • 33-aastane Carter Higgins

Higgins kaotas ligi 62 kilo, kaaludes enne 141,5 kilo.

Kuidas ta seda tegi? Ta hakkas viiel hommikul nädalas trenni tegema, pidas toitumispäevikut, vahetas rämpstoidu köögiviljade vastu ning kaotas 62 kilo vähem kui aastaga.

  • 52-aastane Doree Kalfen

Kalfen kaotas 47 kilo, kaaludes enne 104 kilo.

Kuidas ta seda tegi? Ta hakkas jalutamas ja jooksmas käima ning sõi kuus väikest einet päevas. Peamiselt puu- ja köögivilju, teraviljatoite ning lahjat liha.

  • 35-aastane Angie Filardo

Filardo kaotas 109 kilo, kaaludes enne 167 kilo.

Kuidas ta seda tegi? Ta vähendas kalorite hulka ja hakkas trenni tegema. Iga kord, kui Filardo enda püsitatud eesmärgi saavutas (näiteks igapäevane 15-minutiline jalutuskäik), premeeris ta end uue käekoti või mõne treeningvahendiga.

  • 36-aastane Sarah Schallern

Schallern kaotas ligi 66 kilo, kaaludes enne 136 kilo.

Kuidas ta seda tegi? Ta liitus kaalujälgijate programmiga ning hakkas jalgrattaga sõitma.

  • 37-aastane Petrita Red

Red kaotas 51 kilo, kaaludes enne 124 kilo.

Kuidas ta seda tegi? Ta loobus maiustustest, rämpstoidust ja magusatest jookidest, asendades need köögiviljadega. Lisaks hakkas Red jooksmas ja kickboxi trennis käima.

  • 32-aastane Sydney Pershing

Pershing kaotas 73 kilo, kaaludes enne 130 kilo.

Kuidas ta seda tegi? Ta hakkas jalgrattaga sõitma - alguses vähem, pärast rohkem. Samuti sõi Pershing varasemast rohkem aedvilju ning valis pitsa asemel pigem proteiinirikkad toiduained.

  • 43-aastane Michelle DeGennaro

DeGennaro kaotas 46 kilo, kaaludes enne 111 kilo.

Kuidas ta seda tegi? Ta oleks peaaegu kaaluvähendamise operatsioonile läinud, kuid otsustas enne anda võimaluse ka kaalulangetamise programmile Nutrisystem ja treeningutele, kaotades sel viisil 46 kilo.

Vaata naistest pilte siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles