Tennisist Caroline Wozniacki jagab oma ilu saladusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki Foto: Getty Images

Tipptennisist Caroline Wozniacki tunnistab, et tema ja teised naistennisistid hoolitsevad oma välimuse eest ka võistlustel. Kerge meik ja kaunis riietus aitavad tal end hästi tunda ja paremini tulemusele keskenduda.

Women Tennis Association (WTA) aitas Oriflame’il välja töötada dušigeeli, kehakreemi ja deodorandi, sest kes muu kui tennisist teaks, millised need täpselt olema peaksid.

Kui sa kasutad kehahooldustooteid, siis mis on sulle selle juures kõige olulisem?

Minu jaoks on kõige olulisemad koostisosad. Kehahooldustooted ei tohiks olla liiga kleepuvad. Kui sa paned seda endale peale, siis sa tahad, et nahk oleks pehme, mitte rasvane. Me käime tihti duši all, sest tahame olla värsked ja hästi lõhnata. Seepärast on oluline, et kehahooldustoodetel oleks hea lõhn.

Kas sa kasutad enne mängu kehakreemi?

Ma käin alati pesemas hommikul ja pärast mängu, nii et pärast seda kasutan ka kehakreemi. Seega on oluline, et ma pärast mängu ei kleepuks.

Mida tähendab sinu jaoks olla ilus?

Minu jaoks tähendab ilus olla tugev. Me veedame kõik oma päevad tenniseväljakul ja teeme kõvasti tööd. Ma arvan, et see ongi ilus.

Aga jumestus?

Jaa, muidugi. Me ka meigime end, et ilusad olla. Tavaliselt kasutan veidi jumestuskreemi, ripsmetušši ja pisut põsepuna.

Kas pole raske leida lõhna, mis sobiks kõigile?

See on raske, väga raske. Ilmselt on igaühel oma arvamus, aga ma usun, et üldiselt tahavad kõik sama: mõõduka tugevusega meeldivalt värsket lõhna.

Mis sinu meelest tugevaid naisi ühendab?

Neil kõigil on eesmärk ja nad näevad selle nimel palju vaeva. Ma arvan, et see ühendab tugevaid naisi.

Milliseid tooteid sa tavaliselt endaga kaasas kannad?

Tavaliselt, turniiride ajal, hoiame me oma kosmeetikat siiski riietusruumis.

Kas mood on sulle väljakul oluline?

Jah, ma arvan, et iga naine tahab hea välja näha ja tunda end ilusana. Ma usun, et kui mul on tenniseväljakul midagi ilusat seljas, näiteks ilus kleit, siis aitab see mul kindlasti paremini mängida, pallile mõelda ja keskenduda sellele, mille pärast ma seal olen.

Kas tennis on sulle rohkem töö või kirg?

Ma arvan, et ikka kirg. Sa ei saa milleski väga edukas olla, kui sa ei suhtu sellesse kirega. Nii et see on kindlasti kirg ja kire nimel on väga hea elada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles