Pildid: algas pükskostüümide hooaeg

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian Foto: SIPA/Scanpix

Trenditeadlikud on juba märganud, et üha rohkem tuntud naisi ilmub punasele vaibale mitte glamuurses õhtukleidis vaid šikis pükskostüümis.

Pärast aastanumbri vahetust on väga palju staare eelistanud kleidile pükse ja see on juba praeguseks mõjutanud oluliselt pükskostüümide müüki. Daily Maili andmetel on see Inglismaal tõusnud suisa 157 protsenti.

Kõige rohkem on fotograafide kaamerasilma ette jäänud pükskostüümis näiteks Cara Delevingne, Kourtney Kardashian, Madonna ja Ellen Degeneres, ja need on staarid, kelle stiil naisi külmaks ei jäta.

Hiljuti olid New Yorgi, Milano, Pariisi ja Londoni moenädalad, kus võis samuti kohata palju pükskostüüme nii moelavadel kui publiku seas.

Pole vaja karta, et trendiriietus mõjuks mehelikult. Stilist Lydia Faye Jones kiidab, et moekad jakid ja püksid on väga peene lõikega ja rõhutavad naiselikku figuuri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles