Lugeja kirjutab: kevadel võiks hakata rõhutama oma loomulikult kaunist figuuri

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naine24 lugejamäng kevadtrendidest pani kirjutama moegurmaani, kes kirjeldab oma moelemmikuid ja jagab ideid ka teistele.

Rääkides minu ideaalsest kevadgarderoobist, siis sinna peaks kohe kindlasti kuuluma mugavad teksapüksid, efektsed vestid, omanäolised kampsunid - need on riideesemed, mis sobiksid igapäevaseks kasutamiseks. Samuti võiks olla riidekapis midagi naiselikku - need riideesemed teevad kohe kindlasti riietumise lihtsamaks ja päästavad välja fantaasiakriisidest.

Et riietust veidi vormida ja riidekapi sisu veidigi rõõmsamaks muuta, soovitaksin teistel oma garderoobi ka soetada värvirohkeid, tikanditega, pitsidega ja mis kõige tähtsam, lilleliste riietega. Sest mis on kevad ilma lilledeta?

Kes soovib tööl elegantne välja näha, peaks kandma näiteks väljapeetud, hästi istuvat kleidikest. Sarmikust ja glamuuri vajavad inimesed peaksid kandma klassikalist musta, mida kaunistavad pits ja midagi läikivat.

Neoonvärvidest ei saa kevadel üle ega ümber. Minu riidekapis on juba sõna neoon must-have. Moeklassikas on tähtsal kohal ka loomamustrid, need panevad sind tundma seksikalt ja eriliselt. Mummud on küll omapärased ja armsad (nagu need on alati olnud), aga moes on ka triibud, mis muudavad sind saledaks - ja tõesti, kellele ei meeldiks sale välja näha?

Linnatänavatel ei tahaks sel kevadel kohe kindlasti kohata liiga säravaid riideesemeid, sest kevadine päike paneb juba tavalised riided särama, mis siis veel ülisäravatest riietest rääkida.  Talveriideid tuleks ka hakata käeulatusest ära panema. Samuti tuleks ka loobuda liiga laiadest või kitsastest riideesemetest - kevad on juba aeg, kus võiks hakata rõhutama oma loomulikult kaunist figuuri.

Kõik moehuvilised, kes te seda loete, siin on teile suur ettepanek. Alustage oma garderoobi suurpuhastusega pihta juba täna ja näete, kui kevadiselt rõõmus riidekapp teile sealt vastu särab!

Loe kevadtrendide mängu kohta lähemalt SIIT ja kirjuta ka oma mõtetest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles