Inga Lunge paljastas oma kaalulangetusnipi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inga Lunge Piretina seriaalis «Pilvede all»
Inga Lunge Piretina seriaalis «Pilvede all» Foto: Kanal 2

Näitlejanna Inga Lunge rääkis Naistelehele, et tema käest küsitakse viimasel ajal palju selle kohta, kuidas ta ometi nii heas vormis on. See küsimus teeb talle palju nalja, sest on ju loomulik, et naine pärast sünnitust taas maha võtab.

«Aga kui ikka keegi väga tahab teada minu «retsepti», siis see on väga lihtne! Näiteks kui Noral hambad tulid, siis viskasin nalja, et ma võin teda välja rentida – ühtpidi saaksin mina magada, teisalt teine inimene saaks ka kaalust alla,» naeris ta.

Kel hambavalus titat pole, saab kasutada Inga Lunge kohandatud treeningnippi. «Võta kaks kuuekilost hantlit ja vii need voodist eemale, kusagile teise korteri nurka. Pane äratuskell kahe tunni pärast äratama ja mine magama. Kui siis kell heliseb, karga unisena voodist püsti, jookse, haara hantlid, jookse mööda tuba, vahepeal kükita, kiiguta… Siis mine aga jälle magama,» õpetas ta. «Pooleteise tunni pärast korda jälle sama nippi hantlitega – ja nii terve öö! Kilod kaovad – väga lihtne!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles