Kümme põhjust, miks naised peaksid üksi reisima

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhkusereis.
Puhkusereis. Foto: Panther Media / Scanpix

Austraalia väljaanne toob välja kümmet põhjust, miks naistel ei tasu karta üksi reisimist – vastupidi, sellest võib isegi kasu olla.

Üksikutel rännakutel saab kõige paremini tundma õppida iseennast ja teisi, kirjutab news.com.au. Samuti võimaldavad sellised seiklused lahti lasta igasugustest eelarvamustest, mis võivad teatud piirkonna või riigi ja sealsete inimeste suhtes olla.

Kümme põhjust, miks naised võiksid üksinda reisida:

  1. Saavutad iseseisvuse. Kui võtad teekonna ette üksinda, siis ei ole võimalik kellegi teise najale toetuma jääda.
  2. Kogud enesekindlust. Julgus ja enesekindlus, mida annab üksinda otsuste langetamine ja selle järgi talitamine, on hindamatu väärtusega.
  3. Õpid läbirääkimist. Teatud riikides tuleb teenuste ja kaupade vahetamisel harjutada kõvasti oma läbirääkimise oskusi.
  4. Tuled välja mugavustsoonist. Seni nägemata paikade külastamine värskendab vaimu ja arendab.
  5. Tuled välja stressist ja rasketest mineviku katsumustest. Sel ajal võid teha just seda, mida ise soovid ning ei pea sõltuma kellegi teise nõudmistest. See on parim aeg meelelahutamiseks.
  6. Õpid uue kultuuri kohta. See avab silmad uute võimaluste suhtes ja võib-olla näed, kui lihtsates tingimustes, kuid õnnelikult võivad inimesed elada.
  7. Leiad armastuse. Üksinda reisides on kõige kergem endale kaaslast leida.
  8. Koged võõraste lahkust. Välismaalasi koheldakse tavaliselt erilise külalislahkusega.
  9. Avastad enda kohta asju, mida varem ei teadnud. Sul tekib varasemast rohkem aega, et iseendaga tegeleda.
  10. Üksinda reisimine hoiab kulusid kokku. Kulude kokkuhoid on pelgalt sinu kätes: kui sa ei taha taksot võtta või autot rentida, siis kõnni jala ja jäta raha alles.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles