Vaata, milliseid suupisteid pakuti presidendi vastuvõtul

Heeringasuupiste kartuliga. Autor Priit Toomits (Teletorni restoran)

FOTO: Martin Ilustrumm

Vaata lähemalt, milliste kokkade, restoranide ja toitlustusettevõtete suupisteid pakuti vabariigi aastapäeval presidendi vastuvõtu külalistele.

Erki Palo, House Gourmet catering

Madalal temperatuuril küpsetatud Eesti veise sisefilee forellimarjaga pekileival.

Põdralihapall põdrasambla, sibulahelveste ja kuusevõrsesiirupiga odraleival.

Hardi Nurmine, Kõue mõis, restoran Kaheksajalg

Küpsetatud kaalikas, juurseller ja peet ürdiõliga.

Mooritud lammas kikerherne-koriandrikreemiga.

Priit Toomits, Tallinna Teletorni restoran

Võis praetud kartul, soolatud heeringas, hapukoor ja punane sibul.

Punapeedi ja sidruniga soolatud forell toorjuustuga.

Põdralihasült kerge sinepiga ja mädarõikakreem.

Pavel Gurjanov, Aasta kokk 2013, restoran Cru

Suitsutatud lambakeel želees, hernegeel, leivakorvikene.

Marineeritud räim talvehõngulise vürtsiga, kurk ja leib.

Metsaseenesalat korvikeses.

Vladimir Upeniek, Aasta kokk 2012, Gloria restoran

Metsasea-rielette leivakorvikeses mustjuurevahuga.

Narva silmude tempura sibulaglasuuris.

Kartulipliinid tillimajoneesiga ja kopra-karjamõisa peediga.

Inga Paenurm, Vabariigi Presidendi Kantselei

Maksakreem musta leiva ja sinepiga.

Margo Paluoja, Aasta Noorkokk 2013, kohvik Fellin

Kanepitembi trühvel vürtsikilu, heeringamarja ja tilliga.

Siiakala tar-tar rukkijahu näkileival vutimuna ja tilliremulaadiga.

Rainer Veeroja, Event Gatering

Kitsejuustutrühvel jõhvikatolmu ja mee-rukkileivakrõpsuga.

Küülikmaksa ampsud röstitud puuviljaleival ahjuõuna pohlavahu ja nõgesepestoga.

Suitsuräime-mädarõikasalat marineeritud selleriga peedi-näkileiva taskus.

Urmas Ostrov, kohvik Supelsaksad

Pirukad

Elli Vendla, Olustvere teenindus- ja maamajanduskool

Šokolaadikoogike

Allew Magusameistrid

Trühvlid