Galerii: Uschanka tutvustas Saaremaal oma uut kollektsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vahetult enne vabariigi aastapäeva suurt kleitideparaadi esitles kodumaine moebränd Uschanka oma uut kevadsuvist kollektsiooni Kuressaares Arensburg restoranis.

Eksklusiivne Arensburg Boutique Hotel & Spa asub Saaremaal Kuressaare vanalinna peatänaval. Pärast seal toimunud edukat «Tiina» by Tiina Talumees moe-show´d möödunud suvel, esitleti seekord luksusliku brändi Uschanka uut kevad-suvist kollektsiooni, mille loojaks on saarlanna Piret Puppart.

Moeetendustel Arensburgis on lootus kasvada suurepäraseks traditsiooniks, mida ühendab mood, muusika ja maitsenaudingud.

Moebränd Uschanka lugu algas, kui peadisainer Piret Puppart külastas Venemaa südames paiknevaid ajaloolisi põhjapõdraküttide külasid. Reisidel sai ta inspiratsiooni imeilusatest käsitööna valmistatud rätikutest, mis sageli olid pärandus emadelt ja vanaemadelt noorematele põlvkondade. «Mul on ränduri hing ja samuti on see Uschankal,» sõnab Piret Puppart iseloomustades ennast ja brändi.

Uschanka kevad-suvi 2014 kollektsioon on inspireeritud Pireti reisist Vepsasse. Kollektsiooni mustrite ja tikandite rohkus tuleneb sealt kaasa toodud siidirätikutest, olles ühtlasi romantiline, boheemlaslik, kuid samas moderne.

Õhtu muusikat valis Saaremaalt pärit DJ Priit Uustulndilt ja laulis Tuuli Rand. Meigid modellidele tegi Piret Elli (Muah Studio) ja soengud Evelin Mitt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles