Telediktor Katrin Toome ilusoovitused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil telediktor Katrin Toome
Pildil telediktor Katrin Toome Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Buduaar uuris Tallinna TV diktori Katrin Toome käest, mis on tema hea ekraanivälimuse saladus.

Ekraan toob esile kõik iluvead, kuid mis on Katrini nipp, et ta alati nii särav ja värske välja näeb? «Ega erilisi nippe ei olegi. Aastatega olen õppinud, et kvaliteetsed meigitooded, just jumestuskreem, peitekreemid ja puuder on investeeringut väärt. Katvate peitekreemidega peidab ära kõik iluvead, mis vahest võivad tekkida.»

Katrin on ka tervislike eluviiside pooldaja: «Minu näonahk on tänulik, et ma ei suitseta, ei käi solaariumis ning iialgi ei lähe magama meigituna.»

Kas Katrinil on soovitust, kuidas kiirkorras hea välja näha, kui näiteks öö on jäänud lühikeseks? «Enne magama minekut tuleb kindlasti alati puhastada nägu meigist! Kui jaksu pole, et meigieemaldajaga mässata, võib ka vee ja seebiga näo ära puhastada ning kindlasti kanda nahale toitev ja niisutav öökreem. Värske, jahe õhk magamistoas, aitab samuti kaasa järgmise päeva värskemale olekule. Hommikul veidi jahedam dušš, päeva-ning silmaümbruskreem, Visine silmatilgad ning kerge meik. Kui silmaalused on veidi tumedad, siis kattev ja heledam peitekreem peidab väsimusemärgid.»

Kõige paremini varjab lühikeseks jäänud ööd aga hea tuju ning aval naeratus, arvab Katrin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles