EV 96 - Anu Saagimi lemmikud!

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 moe-ja ilutiim kommenteeris Elu24 stuudios eile õhtul hoogsalt Eesti Vabariigi vastuvõtu  põnevaimad sündmusi -  kostüüme, soenguid, ehteid, meike, sööke, jooke, tantsu ja tralli.

Elu24 peatoimetaja Anu Saagimi eestvedamisel valiti välja ka oma lemmikud kleidiparaadil.

Londonis resideeriv pesudisainer Kris Soonik üllatas põneva värvikoosluse ja Anule eriti imponeerinud soengu poolest.

Anu: Kiisulik juustest lehvike peas on olnud ka minu üks bravuure. Absoluutne lemmik, mis teeb nii kandjal, kui vaatajal tuju heaks. Laimiroheline roosaga loob eriliselt kevadise ja särtsaka meeleolu. Kihvt, kui naine värve ei pelga ja julgeb massist eristuda!

Raadiohääl ja ajakirjanik Kärt Anvelt rabas kuningannaliku stiiliga.

Anu: Kärt kandis minu ühe lemmikmoelooja, Aldo Järvsoo sügavpunast, kauni dekolteega kleiti. Siin on ainest tulevaseks presidendiprouaks! Punast kannavad väga julged, sõltumatud ja ilusad naised!

EKA rektor Signe Kivi rabas müstilise kostüümiga.

Anu: Siin pole valikut, see kleit kas meeldib sulle või ajab hoopis harja punaseks. Sellist värvide gammat võib lubada endale vaid tõeline kunstnikuhing - vaba ja pöörane inimene. Jaapanipärasus, värvide virr-varr, sidrunikarva obi-vöö, aasiapärane soeng - VÕRRATU!

Riigikogu liikme Kai Pallingu kaasa Mai Palling nägi välja nagu draamakuninganna.

Anu: Väga vinge kleit ja rohkem pole vajagi! Autoriks on moelooja Riina Põldroos supercool`ist moemajast Fasihon of Embassy.

Riigikogu liikme Taavi Rõivase kaasa Luisa Värk.

Anu: Olen varasematel vastuvõttudel Luisa kleidivalikutesse vägagi kriitiliselt suhtunud. Kohutavaim ämber, mis meenub on kindlasti Eesti rahvusmustrites villast sokki meenutav kitsas kleit, millega oleks olnud paslikum suusabaasis tšillida, kui presidendiballile minna.

Aga nüüd, lihtne maitsekate kaunistustega maasikakarva kleit ja imearmas tütarlapselik soeng. Ning mis kõige tähtsam, meigiga polnud noor daam seekord liialdanud. Imeline!

Millised kleidid olid sinu lemmikud, millised ajasid harja punaseks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles