Šokeeritud lugeja: isa sundis tütart meeste duširuumis oma selga pesema

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Duširuum. Pilt on illustreeriv.
Duširuum. Pilt on illustreeriv. Foto: Marko Saarm / Sakala

Postimehe Tallinncity portaaliga võttis ühendust murelik lugeja, kes külastas nädalavahetusel kesklinnas asuvat veekeskust, kus oli duširuumis tema meelest sobimatu tegevuse tunnistajaks.

Lugeja kirjutas: «Tahaksin jagada mind šokeerinud seika möödunud nädalavahetusel. Nimelt käisin Tallinna kesklinnas asuvas vee- ja vabaajakeskuses.»

«Olin ise just basseinist väljunud ja duširuumi jõudnud, kui nägin midagi, mis kallutas arusaama, et olen seni jõudnud kõike näha-kuulda.»

«Duširuumi sisenes neljakümnendates isa koos kahe puusani ulatuva lapsega - üks poeg, teine tütar. Dušid keerati lahti. Ühel hetkel viskus isa keset duširuumi põrandat demonstratiivelt neljakäpukile maha. Seejärel hüüdis valjult lastele: «Kes teist täna minu selga pesta tahab?»»

«See lause kõlas väga kõrvu riivavalt, ehk isegi vastikult. Isa andis oma lastele valida - kumb teeb, ise seadis end juba asendisse ning ei jätnud sellega kummalegi valikuvabadust.»

«Nõutud lapsed asusid aktsiooni, nühkides nõudliku isa selga. Oleks sest ühest hüüdest veel vähe olnud, jõudsid kogu duširuumi kasutajaskonna kõrvu ka järgmised nõudmised. «Hõõru teise poolega, mine nüüd švammiga sinna alla poole ka, natuke tugevamini. Altpoolt veel!»»

«Mõistagi oli ülejäänud duširuumis käijatel piinlik taolist sündmust tunnistada - näha-kuulda. Kas sellist demonstratiivpesu ikka peaks viljelema avalikus ruumis - nõuda lastel oma selga pesta ning sellises kohatus asendis. Millise signaali annab vanem sellega oma lastele, millise teistele duširuumis viibijatele? Tegelikult pole küsimus isegi selles, et asi toimus avalikus ruumis. Seda ei tohiks ka kodus teha! Loodan, et see isa tunneb end ära ja saab aru, et selline laste alandamine ei ole normaalne!»

Hea lugeja, anna teada, milliste kurioossete vahejuhtumitega oled ise silmitsi seisnud avalikes duširuumides-saunades?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles