Anu Saagim sai Kristiina Ojulandi kleidist šoki: see oli kohutav ilu!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendi vastuvõtu kätlemistseremoonia. Euroopa Parlamendi saadik Kristiina Ojuland ja Raimo Kägu.
Presidendi vastuvõtu kätlemistseremoonia. Euroopa Parlamendi saadik Kristiina Ojuland ja Raimo Kägu. Foto: Presidendi kantselei

Kristiina Ojuland ilmus presidendi vastuvõtule kleidis, mis rabas Elu24 peatoimetaja Anu Saagimi jalust.

«Aaaaah, kui õudne!» kiljatas Saagim otseülekande ajal. «Issand, mis asi see on! Appi! See on «Moulin Rouge, varietee või hoopis Gaultier!!!»

Ojulandi kleidi juures kriipisid silma läikivlilla värv, odava jope materjal, ebaloomulikud taskud, pits, turukott, pitsist kätised, lõhik, voldid...

Saagim tunnistas, et ta sai kleidist šoki, ja ta pidi rahustuseks kohe sõõmukese kangemat jooma.

«Seda ei oleks oodanud. See oli päris kohutav ilu,» ohkas ta. «Teate, mul on tunne, et mõned inimesed lihtsalt peavad tähelepanu saama. Ojulandist ilmuvad nüüd suurelt pildid ja kommentaarid kõigis võimalikes väljaannetes. Ilmselt on see seotud uue partei loomisega. Ei oskagi paugust öelda, kas see mõjub nii nagu loodetud.»

Pärast kätlemistseremooniat tänas Saagim Ojulandi pöörase valiku eest, sest ilma temata oleks üldpilt väga keskpärane olnud.

Mida sina Ojulandi kostüümist arvad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles